-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hoca bunu hobi olarakmı yaptın yoksa acaba ücret karşılığı bizede tasarım yapma imkanın varmı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hobi olarak derken acıklıyalım; Kendi referansım için hazırladım yani bir alıcısı yok,
tabi ki yaparım...
Eğer sen bir melodi olsaydın,...
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Açık olmak gerekirse tasarım bana inanılmaz derecede göz yorucu ve karışık geldi. Font seçimi, renk uyumu, yerleşim ve fazlası ile kullanılan glow ile transparanlık özelliği uzaklaştırıyor adeta.
Full arkaplan kullanacaksınız eğer ona göre bir tasarım, renk ve yerleşim şekli seçmeniz sizin için daha verimli olacaktır.
Başarılar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerçekten harika olmuş. Ücretsiz dağıtmayı mı düşünüyorsunuz yoksa satmayı mı?
Ne mutlu Türk'üm diyene!
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kaplan adlı üyeden alıntı
Açık olmak gerekirse tasarım bana inanılmaz derecede göz yorucu ve karışık geldi. Font seçimi, renk uyumu, yerleşim ve fazlası ile kullanılan glow ile transparanlık özelliği uzaklaştırıyor adeta.
Full arkaplan kullanacaksınız eğer ona göre bir tasarım, renk ve yerleşim şekli seçmeniz sizin için daha verimli olacaktır.
Başarılar.
Degerli Yorumunuz için Teşekkürler yanlız font konusunda kararsız kaldıgımı konuda belirtmiştim diğer hususlar içinse transparanlık fazla dogru bu sebebı ıse arka plan ile öne çıkan görseller arasında bir bağ kurmak istemem idi sanırım onlarıda biraz kısmam gerekecek :)
Tesşekkürler...
Ek Olarak:
Teşekkürler...Şuan için bir fikrim yok o konuda tema hakkında düşündüğüm seviyede değilim...Eksik dağıtılması sizlere kötülük olur... yada satılması :)
Eğer sen bir melodi olsaydın,...