oktayoz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ellerine sağlık dostum gerçekten çok hoş gözüküyor.Eğer html'e dökersen wp'ye uyarlayabilirim.Veya dediğin gibi kendi yazdığım bi sistem üzerine giydirebilirim tasarımı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
S4L1M
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SeninFilminHD´de Admin
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam arkaplan nedir öyle ya :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Açıkçası fikir gayet iyi diyebilirim ancak tasarımlar çok büyük olmuş.
Menü de çok garip ve büyük olmuş.
Onun dışında iyi olacağını düşünüyorum, başarılar.
"Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir."
Che Guevara
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
aklındakini yansıtamadığını düşünüyorum,yerleşim ve görünümü yapamamışsın.Ama renkler ve fikir güzel.Boş bi zamanımda bu temayı baz alarak v2 tarzında birşey yapabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siyah arkaplanı dizi sitesi olduğu için tercih ettin diyelim. Peki renklerle vurguyu niye gereksiz bilgilere verdin? Header çok basit ve itici olmuş.
Ayrıca dizi sitesi açan kişilerin tek derdi 3 kuruş para kazanmak. Hal böyle olunca, reklam alanları bu sitedeki kurgusal düzeni bozacaktır.
Renk seçimleri ve genel taslak güzel. Fakat böyle bir mesaiyi niye hukuki olarak sorun teşkil eden bir içerik için hazırlıyorsunuz. Kısa ve öz, telif hakkı kuralları gereği bu tarz yayın yapmak yasak. Keşke şöyle 3-5 arkadaş oturup güzel bir proje karalasanız ve onunla ilgili tasarımlarınızı bize sunsanız. Bizde fikirlerimizle sizlere destek olmaya çalışsak. Ama bu çizimler şu haliyle bile illegal :)
Bu arada tekrar ediyorum, tasarım yönü ayrı, hukuki yönü ayrı. Kötü bir tasarımcı olduğunuzu söylemiyorum. Ama dizi sitesi açmak eser sahibine saygısızlıktır. Wmaracı bu bataklığa kol kanat açmamalı Türkiye'nin önde gelen web gelişimi forumu olarak.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üst menü daha güzel olabilirdi. Çok büyük olmuş şahsımca. Ama genel olarak beğendim.
MtnOzd
RIS / PACS Yöneticisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ris PACS Admin
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bence güzel olmuş hoşuma gitti. :) Tabiki bir kaç kötü gözüken yer var;
1- Bir arkadaşın dediği gibi dizi, film benzeri açıcak kişiler reklama önem verirler reklam alanlarını güzel yerlere eklemen gerekli.
2- imdb, yorum vs. olan kutucuklar çok büyük, film bilgilerinin yer aldığı sherlock kısmı bile yanında ufak kalmış. Birde o büyüklüğe renklerde cafcaflı olunca çok dikkat çekiyor. O kısımdakiler biraz küçültülüp belki renkleri değiştirilip üst taraftaki video bilgileri alanı biraz büyürse çok güzel olabilir fikrimce :)
Ellerine sağlık..