TradeOne
Yazılım geliştiricisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Değerli arkadaşım öncelikle paylaşımınız için teşekkürler,
1- slider da biraz zayıflık var ya boyutunda oynama yapın ya da biraz daha farklı hale getirin.
2- tasarımınızı simgelerle zenginleştirin. özellikle üst menüde 16x16 veya 24x24 simgeler iyi duracaktır.
3- üçüncü bir renk kullanın az da olsa gözalıcı olsun.
4- bir şeye çerçeve çekmek gerekiyorsa fon renginizle çevçevenin içi arasında sıkıntı var demektir, bu sebeple üstteki çerçevede başka renkte çizgi kullanmak yerine sağdaki bölümlerdeki gibi beyaz gradient az radius vererek yeniden yapın yada menünün arkaplan rengiyle oynayın fon renginden ayrılsın.
şimdilik diyeceklerim bu kadar, daha güzel yapabileceğinize inanıyorum.
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Elinize sağlık ama standartların dışına çıkmıyorsunuz hep aynı klişeler ..
Header logo menü
Sol içerik sağ sidebar ve reklam alanları ..
Biraz daha değişik şeyler, değişik fikirler üretebilirsiniz.Flat tasarımları araştırın oradan yola çıkın değişik kompozisyonlar oluşturun..
Birbirini takip eden domino taşları gibi işler çıkmış bu forumda, tamam herkesin eline koluna sağlık ortada bir emek var ona lafımız yok ama kaliteli olabilmek için yenilikçi olmak zorundasınız ..
Ben günde abartısız söylüyorum 100 tane web arayüz tasarımı inceliyorum artık düşüncelerimi siz tahmin edin.
Yabancı site tanıtım kaynaklarını incelemenizi tavsiye ediyorum.Örnek vermem gerekirse Cssmania.com sitesini inceleyebilirsiniz..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-