-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Konu silinebilir.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
"See More" yazısı puntosunun küçültülmesini tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
msa52 Dikkate alacağım hocam, teşekkürler.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
dev.
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gayet hoş gözüküyor, beni yalnızca tablolar rahatsız etti. Bir de bu tarz backgroundlar üzerinde beyaz renk kullanmak okunabilirlik açısından biraz tehlikeli olabilir, kullanılsa da shadow kullanılmalı diye düşünüyorum. Elinize sağlık
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tablolar ve fontlar dışında çok güzel ellerinize sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Umur09 Hocam zaten dikkat ederseniz fotoğraflar üzerinde yarı saydam siyah rectanglelar var yazıların okunabilir olması için yaptığım ek olarak tablo derken tam olarak hangisini kast ettiğinizi anlayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
worldww Teşekkürler hocam font konusunda bende biraz arada kaldım açıkçası çok fazla font denedim ama bir türlü en doğrusunu bulamadım, tablolar derken en alttakilerden mi bahsediyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Jr Art Director
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hizalamada biraz sıkıntı var sanırım hocam. Baseline grid veya ps web design grid vb. şeyleri aratarak yardımcı kaynaklar bulabilirsiniz. Ve fontlara none değilde sharp smooth strong vererek daha güzel gözükmelerini sağlayabilirsiniz. Yazıların başlıklarının altındaki çizgiler de düzgün değil ve çizgileri line tool ile çizerseniz etrafı blurlanmaz. Yazılar arasındaki alanları büyük beyaz boşluklar değil de yine line tool ile 3-4 pixel kalınlığında geçişler yaparsanız daha akıcı olur gibi.Slider daki butonları saydam değilde opak yaparsanızda tasarımın bütünüyle uyar. Ayrıca yazıların okunurluğunu arttırmak için başlıkları kalın büyük punto yazıyı normal ve see more kısmını daha küçük puntoyla yazabilirsiniz.Sürekli aynı boyut aynı kalınlık okunabilirliği zorlar. Stok fotoğrafları çok güzel seçmişsiniz.
Yorumum eleştirmen gibi oldu ama, elinize sağlık :P
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gökhan yok hocam tam tersine böyle eleştiriler ve yorumlar arıyorum, kendimi geliştirme aşamasındayım her yaptığım işte üstüne katmak için sizin yaptığınız gibi eleştiriler bana çok yardımcı oluyor dikkate alacağım söylediklerinizi tekrardan teşekkürler.