lostyazilim

Minimal Boyutlu Tasarımım Nasıl Sizce ?

5 Mesajlar 882 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Biraz mini boyutlu flat bir tasarım yapmaya çalışıyorum sizce gidiş hat nasıl duruyor eksiği gediğini söylerseniz çok sevinirim ?

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
wmaraci
reklam

iskifogl iskifogl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** İ**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 139 / 152
  • Ticaret 7, (%100)
Widgetlerin width değeri daha düşük olabilir. Böyle ekranın yarısını kaplamış nerdeyse.

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

Tetsu adlı üyeden alıntı

Widgetlerin width değeri daha düşük olabilir. Böyle ekranın yarısını kaplamış nerdeyse.

boyut büyütebilirim sitenin yada onları düşürebilirim mantıklı :) peki başka göze kötü gelen kısım varmıdır ?

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)
Mini ve minimal farklı şeyler. Öncelikle tasarımın bu haliyle minimal değil. Mini de değil. Bileşenlerin genişliği içerik gelecek kısma göre bakıldığında büyük kalmış. Ve tavsiyem themeforest'ten temalara bakıp aynılarını çizmeye çalış. Bu sayede tasarım algını geliştirebileceğini düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

Olric adlı üyeden alıntı

Mini ve minimal farklı şeyler. Öncelikle tasarımın bu haliyle minimal değil. Mini de değil. Bileşenlerin genişliği içerik gelecek kısma göre bakıldığında büyük kalmış. Ve tavsiyem themeforest'ten temalara bakıp aynılarını çizmeye çalış. Bu sayede tasarım algını geliştirebileceğini düşünüyorum.

güzel yorumun için teşekkürederim css de yapmaya çalıştığım için biraz sıkıntı olabiliyor 960px 350 px li sağ stun 610 px ise sol stuna ayırmıştım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al