-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Biraz mini boyutlu flat bir tasarım yapmaya çalışıyorum sizce gidiş hat nasıl duruyor eksiği gediğini söylerseniz çok sevinirim ?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Widgetlerin width değeri daha düşük olabilir. Böyle ekranın yarısını kaplamış nerdeyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
boyut büyütebilirim sitenin yada onları düşürebilirim mantıklı :) peki başka göze kötü gelen kısım varmıdır ?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Mini ve minimal farklı şeyler. Öncelikle tasarımın bu haliyle minimal değil. Mini de değil. Bileşenlerin genişliği içerik gelecek kısma göre bakıldığında büyük kalmış. Ve tavsiyem themeforest'ten temalara bakıp aynılarını çizmeye çalış. Bu sayede tasarım algını geliştirebileceğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Olric adlı üyeden alıntı
Mini ve minimal farklı şeyler. Öncelikle tasarımın bu haliyle minimal değil. Mini de değil. Bileşenlerin genişliği içerik gelecek kısma göre bakıldığında büyük kalmış. Ve tavsiyem themeforest'ten temalara bakıp aynılarını çizmeye çalış. Bu sayede tasarım algını geliştirebileceğini düşünüyorum.
güzel yorumun için teşekkürederim css de yapmaya çalıştığım için biraz sıkıntı olabiliyor 960px 350 px li sağ stun 610 px ise sol stuna ayırmıştım.