Serhan
fisaoptik.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Optisyen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık sidebar da ki başlıklar ve yazı fontu daha güzel olabilir, ücretsiz dağıtırsan kullanıcı çok olacaktır :) ;)
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sidebar kısmı herkes gibi bencede biraz değiştirilmeli.eğer css/html döktürebilirsen ben wp'ye entegreye çalışırım :)
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
Poyraz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
html/css ben yapabilirim ama 2 ay çok meşgul olacağım.. bence 2 ay daha geliştir ben sana kodlayayım.
Berk
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam anlıyorum ki photoshop bilgin biraz var. Tebrik ederim. Ama benim görüşüm her zaman eğer bir tasarımda fazlasıyla koyu renk varsa o tasarım göz yorar. Tasarımınız gayet güzel ama bir kaç rütuş daha iyi yapar. Mesela sidebardaki yazılar çok göz yoruyor ve çok sıkışık. Oraya fontlardan arial, tahoma, calibri gibi tercih ederseniz daha iyi olabilir. Bir de siyah rengine çok fazla yer vermeyin, değişik butonlar deneyip bakın bir de. Tekrardan emeğinize elinize sağlık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Daha özgün bir tasarım olsa daha güzel olurdu sidebarlardada değişikliğe gitsen iyi olur.