-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bir yılı aşkın wmaracı kullanıyorum. Sıkılmadan hergün giriyor ve sizlerin yaptıklarınızı takip ediyorum. Sizlerin yaptığınız çalışmaları gördükçe bende hevesleniyorum.
Tabi geçen yıl bir kez denemiş ve başarısız olmuştum. Fakat aradan geçen zamanda tekrar bir heves geldi. Artık bende tema tasarımı yapmak istiyorum. Fakat yardıma ihtiyacım var. Kullanacağım araçlar, programlar, izleyeceğim yol hakkın gibi.
Siz deneyimli ve başarılı arkadaşlardan yardım istiyorum. Nerden başlamalıyım, hangi programla yapmalıyım, neleri kullanmalıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Photoshop ile başlamalısın. photoshopta çalışmanı hazırladıktan sonra CSS bilgisine sahip olman gerekiyor. google da aratırsan photoshopta tema tasarımı nasıl yapıldığını bulabilirsin. ayrıca yardım edebileceğimiz birşeyler varsa yardım edebiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Photoshop bu konuda çok ayrıntılı. Web için rahatlıkla kullanabileceğin Fireworks'u tavsiye ederim. Gayet işlevsel. Photoshop da aynı şeyi yapar ama fotoğraf işlevi de sunduğu için çok ayrıntılı bi program.