Birkere Sadece Yabanci Diziye Takilmissiniz ...Hicbir dizi Temasinda Asya Kore Dizileri olayi yok...Varsa yoksa yabanci dizi böyle olunca haliyle temalar ve scpritler hep birbirinin aynisi oluyor...insanlar artik dizi yada film scpritlerinde farkli birseyler görmek istiyor...google yabanci dizi yaz hepsi birbirinin ayni tasarim ayni görsellik v.s Bende Dizi ve Film isiyle ugrasiyorum geleneksel dizi scpritlerinden artik Gina geldi diyebilirim...son olarak bir video scpritini dizi scpriti yapmaya karar kildim ...biraz degisiklik olsun dedim felan ...Tasarim hemen hemen diger tema yada scpritlerle ayni...üste yabanci dizi yaninda dizi takvimi son eklenenler populer diziler felan :) tabiki bu benim fikrim ...basarilar dilerim umarim istediginiz sonucu alirsiniz...bence asya dizileri olayini es gecme ..iyi calismalar dilerim
hatta sitemin ismi yabancidiziizle1.org tu bunu bile degistim alakasiz bir isim koydum :)
Asya ve Kore dizileri Türk mü oluyormuş? Ben onları da yabancı dizi kategorisine dahil etmiştim kafamda. :)
Tasarımla ilgili olarak, dizi-film temalarındaki şu siyah ağırlıklı tasarım olayından kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir yandan da siyah uygun bunun da farkındayım ancak yine de çeşitlilik olması gerektiğini düşünüyorum.