REKLAM VE LİNK ÇIKIŞLARI İÇİN FİYATLAR
Üst Header Bölümü Aylık 75 TL ' Üç aylık 150 TL '
Alt Bölüm Reklam Aylık 35 T ' Üç aylık 75 TL '
Sağ slider Reklam Bölümü 50 TL ' Üç aylık 100 Tl'
Linkler footer bölümü haftalık 10 TL ' Aylık 30 TL '
Sitemiz uzun zamandır girişler ile hızla gelişiyor. Eski sürümünde daha çok hit alan sitemizde yapılan özel değişiklikler ile farklı haberlere de günlük yer veriliyor. özellikle hiti google dan sağlayan sitemizin aynı zamanda değişken bir ziyaretçi kaynağı da bulunuyor.
Link Almak Ne Fayda Sağlar
Arama motorları sonuçları gözden geçirilecek olduğunda ise insanlar çoğunlukla ilk 3 sonuca tıklamaya özen göstermektedir. İlk 3 sıranın altında kalan sonuçlar geri planda kalmakta ve insanların dikkatini çekmemektedir. Bunun anlamı, tahmin edebileceğiniz gibi trafik sahibi olmak istiyorsanız hazırladığınız içeriklerin ilk 3 sıra içerisinde yer alması şarttır. Bunu başaramıyorsanız hazırladığınız içeriklerin arama motoru ve trafik değerleri açısından bir niteliği olmayacaktır.
Atılan Yazıların Okunma Oranları
Günlük Hitler değişken olarak seyir ediyor. Ancak şu an için sitede link çıkışı olmasın diye sayyaç eklemedim. Günlük kontrolleri yazılar üzerinden yapıyorum. Okunma oranlarını oradan kontrol edebilirsiniz. Sitenin ayrıca blog olarak kullanılan bir paravan sitesi de mevcuttur. Buradan ile birlikte günlük tekil hit sayısı yükseliyor. Siteyi tamamen inceleyebilirsiniz.
Hit bilgileri siteler için tabii ki önemlidir. Ancak bilinmesi gerekenlerin en başında kaliteli sitelerden gelecek olan çıkışlardır. Yeni sitesi olan ve tanıtım için yer arayan kişiler için muhakkak faydalı bir alışveriş olacağı kanaatindeyim. Sınırlı Sayıda alınacağını unutmayın. İlk pm atanlar önceliklidir. Ödeme sonrası işlemler yapılacaktır.
Ödeme Kanalları
Ziraat Bankası, Akbank, Enpara, Paypall ' Paydal komisyonu alınır'
REF OLARAK İLK 10 KİŞEYE TANITIM YAZISI 10 tl
Yazı size ait olacak. Özgün ve en fazla 3 adet link çıkışı bulunacak.Forum Dışı Müracatlar için
sevcanaksen@gmail.com