Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Satış: Sağlık Sitesinden Tanıtım Makalesi Satışı |
|
||||
|
||||
Merhaba,
Sağlık Sitemden 'Tanıtım Makalesi' satışı yapacağım. Backlink almanız için iyi bir fırsat. Siteme devamlı olarak düzenli şekilde özgün sağlık makaleleri eklenmektedir ve site gelişmektedir. Gelecekte daha da büyüyeceğine inanıyorum. Site daha büyürse makale fiyatları değişebilir. Ek olarak; Sitemi daha da büyütmek ve daha başarılı bir Sosyal Sağlık Platformu haline getirmek için, Mayıs ayında Facebook ve Google'a reklam vereceğim. Şartlar:
Bilgilendirme:
Site İstatistikleri:
İletişim: E-Posta: furkanozkayaa@gmail.com E-Posta2: admin@pediatriportali.net Whatsapp: +90 537 867 65 80 Sitem Üzerinden: İletişim veya 'Forum Özel Mesaj' gönderebilirsiniz. Ödeme Yöntemi ve Ücret: Ücret: 100₺ Ödeme Yöntemi: EFT/HAVALE (Ziraat Bankası) Ek Bilgi: Siteme üye olarak ücretsiz 'NoFollow' Profil Backlink alabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Kalıcı tanıtım yazısı yani sağlık konusu yazılan makale için fiyatı nedir acaba
|
||||
Türkiye'nin Bilim ve Teknoloji Rehberi teknobilimadami.com
|
|
||||
|
||||
Alıntı:
Minimum 300 Kelimelik (veya istediğiniz uzunlukta olabilir) özgün bir makale ve 1 adet görsel göndermeniz yeterli olacaktır. 2 Adet link çıkışı ile Follow link veriyorum. Makale yazma hizmetim malesef yoktur. Ücret: 100 TL |
|
||||
|
||||
Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda olan yaptıktan sonra sizi de notlarım arasına aldım. Dönüş yapacağım. İyi çalışmalar...
|
||||
Türkiye'nin Bilim ve Teknoloji Rehberi teknobilimadami.com
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|