Yabancı dizi tanıtımları, incelemeleri gerçekleştirdiğimiz sitemizden footer link satışı yapıyoruz. Normalde link çıkışlarını makale içerisinden kaynak gösterimi maksadıyla IMDb gibi otoriter bir siteye veriyoruz.

Biz Kimiz?

Bundan bir sene kadar önce sitemizi kurduk. Yabancı dizi odaklı olarak tanıtım ve incelemeler oluşturmaya başladık. Makaleleri yazarken seo'ya önem göstermeye çalıştık ve kısa zamanda arama motorlarına kendimizi alıştırdık. Ziyaretçilerimize daha çok bilgi verebilmek adına çıkan çoğu dizinin bir iki bölümünü izledik, içeriğimizi öyle yazdık. Yabancı kaynaklardan, forumlardan söz konusu diziler hakkında bilgi topladık. Dizilerdeki oyuncu ve karakter bilgilendirmelerine çok dikkat ettik. Çünkü dizi takipçilerinin önem verdiği ana konulardan birisinin de cast ekibi olduğunun farkındaydık. Çalışmalarımıza aynı özveri ve heyecanla devam ediyoruz, edeceğiz.

Site: listemedya.com
Domain Yaşı: 16 Aralık 2016
Alexa Tr: 17k
Alexa Global: 786k
Günlük Hit: 500 - 1k arası
Maksimum Footer Sayısı: 4 (1 Adet Satıldı, 3 Adet Kaldı)
Fiyat: Bir Aylık 20 TL, İki Aylık 40 TL, Üç Aylık 60 TL

Hit bilgileri görseldeki gibidir;



Trafik kaynak bilgileri görseldeki gibidir;



Sosyal medya desteğimiz güçlü değil, ziyaretçilerimizin %90'ı organik olarak arama motorlarından sitemize gelmektedir.

Not: Bahis siteleri, adult vs. sitelere satış yapmamaktayız.

Not: Öğrenmek istediğiniz diğer bilgiler için pm atabilirsiniz. Pm haricinde iletişim adresimiz editor@listemedya.com 'dur. Whatsapp için pm isteyebilirsiniz.