Yeni kurulmuş olan 40 adet web sitesinden en az 700 kelimelik ayrı ayrı tanıtım yazılarınızı yayınlarım.
Her site için farklı makale olması şarttır. Sitelerin her biri ayrı ayrı A Class İP üzerinde olup İP adresler kesinlikle paylaşımsızdır.
Her İP adreste sadece bir site vardır. Google nin de başta olmakla tüm arama motorlarının en sevdiğidir A Class İP.

Siteler yeni kuruldu ve içerikler yeni girilmeye başlayacak. Bu sebepten, girilecek makaleler hem çok hızlı endekslenecek, hem hızlı bir şekilde backlinklerinizi almış olacaksınız.

Her makalede 2 adet anahtar kelime belirlemeniz gerekiyor. Link çıkışları 1 DoFollow ve bir NoFollow şeklinde olacaktır. Bu çok önemlidir. Her şey doğal olmalı.
Doğal olmalı demişken, işlemler tarafımdan manuel olarak yapılmaktadır. Makaleleri zamana yayarak yayınlıyorum. Örneğin, 40 adet makale verseniz, 40 siteden yayınlamam 4 gün sürecektir. Günlük 10 adet olmak kaydı ile. Dilerseniz bunu biraz daha uzatarak günlük 4 makale şeklinde 10 günde de yaparım ki bu daha da verimli ve doğru olacaktır.

Yapılan çalışmalar sonucu belirlediğiniz anahtar kelimelerde arama sonuçlarında yükselişe geçeceksiniz. Backlinklerin etkisi 10 - 20 gün sonra başlar(bazen 3 ay da olabiliyor). Bu sebepten, kaliteli A Class İP lerden yayınlayacağım tanıtım yazılarınızı özgün, özenle hazırlanmış makaleler olması hem size hem benim sitelere faydalı olacaktır.

Siteler tamamen bana ait olup kesinlikle ücretsiz hostlarda ve s kurulu değiller. Her biri için ciddi paralar harcanarak kurulmaktalar. Bu sebepten, yayınlayacağım makaleler asla silinmeyecek ve kalıcıdırlar.

Lütfen ücretsiz blog, farklı sosyal medyalardan fake hesaplar oluşturarak profil linki, yabancı sitelerin yorum kısmından link gibi size kesinlikle faydası olmayan (kısa sürede ufak ta olsa fayda olur ama uzun vadede zararını görürsünüz) karıştırmayalım.


Ek olarak, ilk siparişiniz sonrası tavsiyemdir, düzenli backlink alımı yapınız. Sitenizin otoritesini ciddi anlamda yükselterek anahtar kelimelerinizde rakiplerinizi geride bırakacaksınız.

NOT: Sipari.ler pazartesi itibari ile alınacak olup şimdiden ön siparişler toplanmaktadır.

Lütfen sadece ciddi alıcılar iletişim kursunlar.
Refler de müracaat edebilir.
Karşılıklı backlink değişimi yapmak isteyenler de iletişim kurabilir.

Forum dışı iletişim için WP 0532 211 10 79