[color=DarkSlateBlue][size=6]WM Dışı İletişim ( SKYPE ve Mail ) : sebu9@hotmail.com[/size][/color]
[size=5][color=black]Son Güncelleme 08 MAYIS 2020[/color][/size]
Anlık İletişim ve Güncel Paket Detayları = [COLOR="Black"]DETAYLAR LİNKİ
Son Örnek Referanslara Linkten Ulaşabilirsiniz : [/color]Son Referanslar
Yepyeni Kampanyalı 350 TL Olan, NY| PREMİUM SEO Çalışması Detayları için PM Atabilirsiniz.
[size=7][color=red]İş Alımı AÇIKTIR.[/color][/size]
[color=red][size=6]Örnek Raporlama[/size][/color]
[color=red]Anlık Online[/color]
[color=red]Tekil Ziyaretçi[/color]
Bunun yanında kendisi de işleri ile çok bilgili ve ilgilidir her türlü sorunuzu çok iyi bir dille cevaplayacağından eminiz. İyi çalışmalar kardeşim :)
Paketi satın aldıgımda hitlerim 4 5k civarındaydı. Bu hafta ne olduysa 10k cıktı :) dün 38k hiti gördüm ve site çöktü :D şuam su satte 20k oldu site. Bu ayardada gideceğini tahmin ediyorum.
Kendisi ile hiç düşünmeden çalışabilirsiniz.
Bugün raporlarımı teslim etti daha bakmadım bile.
Parası son kuruşuna kadar helal olsun. Başka paket aramaya gerek yok arkadaşlar... :)
Tamamen Yorumsuz Forum Dışı Mail veya Skype Müşteri Yorumları; Kendiniz Okuyup Karar Verin :)
MAİL ;
Skype ;
Yine Skype ( E-Ticaret Çalışma Sonrası Kazanca Bakabilirsiniz:) )
Sonucu ;
OSGB Gibi Bir Zorlu Kelime Çalışması Mail Müşterimiz;
Skype ( Zorlu Bir Kelime 10. Sayfadan 1. Sayfaya Gelme )
1. Sayfaya Gelen Müşterimiz ;
Başka Bir Sitemiz ;
Yine Bir Müşterimiz ; Adana Evden Eve Nakliyat Kelimesinde Çalışma Sonrası 1. Sayfa ;
Çalışma Yapılan Başka bir Site ve Kelime ;
Çalışma Sonrası ; Bosch Servis veya Bosch Servisi veya İzmir Bosch Servisi Kelimeleri Sonuç ;
Çalışma Sonrası Kelime 1. Sayfa 1. Sıra = Oyun Forumu ;
Farklı Bir Çalışmamız ;
İlk 500 de Olmayan Sitelerin Çalışma Sonrası Durumları ;
Buda hitimizin ispatıdır arkadaşlar.
TolgaKARAHAN adlı üyeden alıntı
Üstadımla birlikte, yaklaşık olarak 5-6 aydan beri sürekli olarak çalışıyoruz. İlk başta tek bir siteyle başladık, ardından iki siteye yükselttik çalışmaları ve her ay düzenli olarak çalışma alırım kendisinden. Bende kendisi gibi hizmet sektöründe bulunan biriyim ama arkadaş bir insan 6 ayda raporları bir kere mi sekteye uğratmaz? Yok, bu üstadımız hiç sekteye uğratmıyor çok şükür :) Sizlere öyle kuru kuruya da çalışma yapmıyor, Google Güncellemelerini takip edip; tüm link inşasını buna göre kuruyor. Linklerini taze tutuyor, öyle ölü linklerle falan uğraştırmıyor sizi. Hizmet aldığınız pakette ne varsa onu yaparım şeklinde değil; her zaman en iyisini nasıl yaparım diye düşünerek hareket ettiğini çok net anlayabilirsiniz raporları aldıktan sonra.Sağolsun, arada sırada ufak isteklerimiz taleplerimiz oldu onların hepsine elinden geldiğinde yardımcı oldu; yanımda oldu. Backlink gibi oldukça riskli bir sektörde bu kadar kaliteli birini bulmanız çok çok zor.
Çalışmaların etkisine gelince; hangi sitede çalışma gerçekleştirdiysek çok kısa süre içerisinde hepsi ilk sayfa ilk 3'e oynuyor. Çalışma süresince 2 adet Google Güncellemesine denk geldim, bu güncellemeler esnasında da anahtar kelimelerimde asla düşüş görmedim. Dalgalanmalar oldu tabii ki lakin bu dalgalanmaların sonucunda hep yükselişte oldum. Sayesinde hala yükseliyorum.
Eline emeğine, klavyene sağlık üstadım. Senin gibi kaliteli birini bulmak çok zor :)
İlk başladığında hitlerim çok düşüktü. yaklaşık 2 hafta oldu her geçen gün biraz daha artıyor ve gelişiyor. Tekrardan çok teşekkür ederim gerçekten işinin ehli profesyonel bir arkadaş.. Kesinlikle tavsiye ediyorum..
bu kadar çabuk etkileneceğini beklemiyordum.
http://osmanozturk.web.tr
http://www.google.com/#q=osman+öztürk
çalışma öncesinde.
14. sayfadaydı.
çalışma sonrasında.
1. sayfa 3. sıra şuanda.
Çok teşekkür ederim.
ZipirPlus_ar adlı üyeden alıntı
Yok yok olmayacak Arkadaş, Ben bir sitem için bir çalışma daha istiyorum. Ama önce siz değerli arkadaşlarıma bu Abimiz hakkında biraz detaylı bilgiler vereyim Gözlemlerimi Sunayım kısa kısa sonra Yaptığı işin gerçek kalitesini görün..- Abimiz, Her konuda bir kere yardımcı olan bir *** Esnafıdır, ADAMDIR, ABİDİR, bunlar bir kişi için en önemli elementlerdir benim için en azından.
Yaptığı işten çıkarttığım gözlemler : İlk olarak bana sitemi satmamam konusunda öğüt verdi, Zira satmayı düşündüğüm bir sitemdi Bunun için ilk olarak Teşekkür etmek istiyorum, Daha sonra Çalışmaları satın aldım Bana sonrasında Hediye ettiği bir çalışma daha oldu onun içinde Teşekkür ediyorum.
Neyse nihayetinde Çalışmalar yapıldı, Raporlar öylesine detaylı geldi ki, Ben üşendim hepsine açıp bakmaya Ben böylesine güzel bir raporlama görmedim desem sanırım yeridir. [color=DarkOrange]Bazı arkadaşlar gibi bütün Çalışmayı Bir adet "TXT" dosyasına döküp vermiyor.[/color]
İlk hafta Sitemin kılcal damarlarında bir hareketlenme, Görüşlerde Blurlaşma ve Göz bebeklerinde büyüme gözlemledim, SIRALAMAYA ETKİSİ olmaya başlamıştı, 2.HAFTA Hücresel olarak yenilenmeyi gözlemledim, Eski konularım'ı google 4-5 sıra üstte taşıyarak 1-2 sıralara almıştı Daha sonra hite baktım, Normalde 7-8 K arası ilerleyen hitim 10-11 K gibi yüksek sayılabilecek durumlara geldi.. ÖZETLEMEK GEREKİRSE;
ÖZET
1- Sıralamaya %90-100 Etkisi oldu
2- Eski konularımı google üstlere taşıdı
3- 1.gün 1 Sıra 2 gün 100.sıra derdimden kurtardı
4- Bu adam ile çalıştığım için MUTLUYUM neden mi? :) İş değilde bir abim oldu işte!
Ek olarak : Platin paket çalışması başlatıldı ödeme eft olarak yapıldı rapor bekleniyor bir sonraki çalışmalarımda yine bu adamla olacaktır bu admın üstüne bu işi yapacak adam tanımam.
Ek Olarak: Kendisi herzaman belirttiğim gibi ve bundan sonrada belirteceğim gibi işinin erbabı sözünün eri bir insan rapor teslim alındı ve muhteşem sonuçların çıkacağına adım gibi eminim daha önceden yapılan çalışmalarda bunları fördüğüm gibi bundada föreceğim. Konuyla ilgili çalışma yapttırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle herkes gibi bende kefilim çalışılması gereken müthiş insan saygılarımı sunar başarılarının devamını dilerim.
WS ;
newyork isimli arkadaşla 45 gün önce yaptığımız anlaşma öncesi googleda aramalarda düşen sitemi 45 günde gerçekten aramalarda 1. sayfa 1. sırada
diğer kelimelerimde 2. yada 3. sıradayım ve çok memnunum kelime rekabeti yüksek olmasına rağmen muazzam verim aldım platin paketi öneririm. :)
inanmayan pm atsın ispatlarım.
anahtar kelime 1:) 1.sayfa 5 ve 6. sıralarda (2 linkim çıkıyor)
anahtar kelime 2:) 2.ci sayfa 1.sırada ve bir tanede 8. sayfa 2.sırada linkim çıkıyor.
siteme şuan için 2-3 tekil hit var öyle deli gibi bir giriş yok. ama artabilirde.
ben bukadar etkili ve hızlı, sıralamada yer alacağımı hiç sanmıyordum. ama bugün daha 3. günü ve bu sıralamalarda yer aldıysam 1.syafa 1. sırada yer almamam söz konusu olmaz diye düşünüyorum. tabiki bu durumu sürekli benimde bir şekilde düşmemek için beslemem gerekli.
sana tekrar teşekkürler hocam. diğer sitelerim içinde mutlaka çalışma yaptırılacak sana.
hayırlı işler.
İlk 500 de olmayan kelimelerde direkt 2-3. sayfadan giriş sağladı site, bakalım ilerisi için neler göreceğiz :)
Kontrol sağladım çöp domain yok içerisinde bu beni fazlası ile memnun etti, bir kaç hafta sonra yeni bir site ile çalımalara devam edeceğim.
alisahanyalcin adlı üyeden alıntı
kısa süre önce paket satın almıştım kendi kelimemde sitem sıralama da bile yoktu şuan kontrol ettiğim zaman 5. sayfa da çıkıyorumbazı arkadaşlarımda 4. sayfa da gördüğünü belirtti çok teşekkürler tekrardan paket almayı düşünüyorum :)
hasansengun adlı üyeden alıntı
Merhaba,Arkadaşlar sizlere sonuç paylaşımı yapmak istiyorum.
İlk 10 sayfada olmayan XYZ domainim için Gold Paket çalışması yaptırmıştım. Aradan geçen süre içerisinde düzenli olarak kaliteli makale içeriği girmeye devam ettim. Şuan çok güçlü olan gıda sektöründeki anahtar kelimede artık ilk sayfadayım hem de xyz domain ile. ( Google Adsense başvurumda onaylandı.)
Bu kadar kısa süre içerisinde sitemi ilk sayfaya taşımanız beni gerçekten şaşırttı.
Her şey için teşekkür ederim.
İyi Çalışmalar.
Kajmeroloji adlı üyeden alıntı
Platin paket için ödeme yapıldı.Not : 3 ay kadar önce aldığım paketten aşırı memnunum, hala ilk 2 deyim. İşini temiz ve kalıcı yapıyor ellerine sağlık.
alonewolfer adlı üyeden alıntı
sitelerin çalışması bitmş :) faydasını görmeye başladık.bir kaç gün içerisinde tekrar yine bi 8 9 site için çalışmayı düşünüyoruz :)
teşekkürler hocam elinize sağlık :)
Çalışma 2 günde bile kendisini gösterdi.
privatethedawn adlı üyeden alıntı
[color=red]kısa süre önce çalışma yaptık.kelime muazzam zordu ve helal olsun arama sonuçlarında yokken ilk sayfaya getirdi arkadaş.
bravo diyorum.
aynı çalışmanın devamını da sipariş ediyorum[/color]
Ücretine göre çok güvenilir bir rapor aldım. Kendisi ile bir tanışıklığım yoktur.
Bol hitli günler dilerim. Tşk Ederim Yeniden.
NOT: Ayrıca web sitem en son google güncellemesinden sonra anasayfamın indexi google 1. sayfada çıkmazdı.
[color=red]Biraz Önce bu yazımdan sonra kontrol ettim web sitem kendi kelimesinde ilk 4'te.[/color]
Silver Pakette Çalışma Yapmıştık. Tşkler.
webtasarimcom adlı üyeden alıntı
Rapor alındı.Biz daha 3. günde etkisini gördük. web tasarım kelimesinde googlede 10. sayfadan 6. sayfaya geldik.
Diğer sitelerimiz içinde arkadaş ile çalışacağız.
Açıkçası bu kadar ayrıntı ve ilgi beklemiyordum.
Alıma devam etmeyi düşünüyorum
Bu satıcı ile iş yapmak *** daki en büyük olma sebebim bundan sonra.
HELAL OLSUN, diyorum başkada sözüm yok. Çok Teşekkür Ederim..
Gökçebilişim adlı üyeden alıntı
rapor çok kısa sürede elime ulaştı çok acık ve detaylı bir raporlama ve rapor un kontrolünü sağladım linklerin hepsi çalışıyor yaptığı çalışma için teşekkür ederim arkadaşa ve Forumda seo çalışması yaptıracak arkadaşlara mutlaka çalışmanızı öneririm Arkadaş aldığı parayı ve Hak ediyor Helal paraNot: 2ci paket Siparişi verildi
www.ensuperhaber.com sitesi 1 ay içinde alexa müthiş düşüş sağlandı ve şuanda 4.555 sıradayım. Teşekkür ederim kendisine. herkese tavsiye ederim bir sitenin alt yapısını oluşturacak herşey mevcuttur :)
isiksusleme adlı üyeden alıntı
eski çalışmamızda çok başarılı olduğunu gördümve biraz önce 5 adet sipariş verildi ödemesi yapıldı.
ingilizce site için yapabiliyormusunuz bu çalışmayı ve aynı sonucu verirmi?
Adsense sorun olur mu?
Arkadaş kesinlikle güvenilir ve işini sağlam ve kaliteli yapan biri.
Şimdi de 40 C-Class Ip Tanıtım Paketi için anlaşılmış, ödeme yapılmıştır.
Yine çok iyi bir çalışma olacağını düşünüyorum. Kendisine tekrar teşekkür ederim ...
Not: Herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim ...
Saygılarımla.
Yeni Sitelerimin İçin Yeni Paketler Alacağım . İşini Hakkıyla Yapan Bir Arkadaşımız İtrade Verirken Çok Memnunum İbaresi Aradım...
Çalışma Sonrası;
ZipirPlus_ar adlı üyeden alıntı
Şimdi diyeceğim o ki, Bütün bu işlemlerin dışında kendisi hakkında düşüncelerimi birazda olsa değiştirdiğimi belirtmek isterim, Şu varki ilk başta "Ulan bu adam havalının teki" demedim desem yalan söylemiş olurum, Hatta çalışmak bile istemedim sonra bazen tabularınızı yıkmanız gerekir bende öyle yaptım daha Sonra ekledim işte iş alımı gerçekleştirdik, Bir süre sonra benim için artık bir abiydi, Ciddi anlamda öyle yahu bir Adam bu kadarmı sevimli olur, Bu kadarmı tatlı dilli ve Bu kadar mı iyi niyetli olur. Düşününce iyi ki tanımışım diyorum, Zira Bu kadar Övgüye ben olsam :D BEDAVA çalışma yapardım ama bu [COLOR=Red]yaptığı çalışmaları varya başka yerde bulamazsınız[/COLOR], Daha rapor teslim edilmeden (Çalışma devam ediyor ) Etkisini görüyorum bunu hissedebilirsiniz. Eğer iyi bir blogger iseniz. Sonrasında eklemek istediklerim o kadar çok olacak ki :) Ayrıntılı olarak dönüş yapacağım Ama bu aldığı ücretler GANİ GANİ HAKKIDIR. Teşekkür ederim Üstat.Arkadaş söylediğinden fazlasıyla bol hediyeli bir şekilde çalışma yapmıştır.Yapılan çalışmadan kesinlikle memnun kalınmıştır.
Arkadaşa Gözü Kapalı Kefilim ..
İşini son derece titizlikle ve özenle yapmaktadır.
Kesinlikle Güvenilir ve ilgili ..
Teşekkür Ederim
Ayrıca Extra Bir çok hizmette aldım
İyi Çalışmalar Dilerim :)
Çalışma Sonucu;
ilgili bir arkadaşımız teşekkür ederim.
detaylı rapor az önce elime geldi.
4-4 lük çalışma.herkese öneririm.
2. Çalışma
boluwebtasarim adlı üyeden alıntı
bu adam fena beyler herkez gözü kapalı çalışabilir yeni açtığım bir site için çalıştım ve insan olarak iyi ve iş olrak mükemmel çalışıyor.açtığım site daha 1 ay olmadan ilk açtığımda alexa sıralaması 24.xxx.xxx'den şuan 5.xxx.xxx sıralarına düştü index olarakta harika index almaya başladı açıkcası ilk başlarda daha 600-700 index varken şuan 2800-3000 index arasında he bide unutmadan index hzı 9 saatten daha aşağıya düştü gerisini siz düşünün tşk ederim :D
Teşekkürler...
hizmet alınmış çok güzel hitmet veriyor ve ziyaretçi defterlerinin olduğu siteler kaliteli sitelerdir önerilir. :)
2. Çalışma
Çalışma Sonucu ;
privatethedawn adlı üyeden alıntı
1 adet platin paket, 1 adet te blog çalışması sipariş edildi ve ödeme garanti bankası ile havale yapıldı. daha önce de arkadaş ile 7-8 çalışma yaptık çok faydalı oldu.teşekkürler
Raporlar detaylı ve kontrol edilmiştir.
Sizinle yine çalışacağım. Şimdiden iyi bayramlar, hayırlı işler.
Elinize sağlık.
Hayırlı işler.
Tekrar teşekkür ediyorum
Çalışma Sonucu;
Çalışma iyi bir şekilde tamamlanmıştır , arkadaş başda ne söz verdiyse sonrada onu yerine getirmiştir , esnaflığı için teşekkürler.
webtasarimcom adlı üyeden alıntı
1 Adet alınmıştır.Arkadaş çalışmalarında çok başarılı olduğu için BEKLENİYOR cümlesini kullanmıyoruz bile. Çalışmalara başarılı olarak bakıyoruz
Teşekkürler
KingBoatman adlı üyeden alıntı
işini çok iyi yapan ve işin arkasında duran bir arkadaşımız ben tebrik ediyorum.bir çok insan al parayı bak keyfine der ama sen öyle degilsin.
Herkese Bol Kazançlar, Bol Hitler...
[size=6]Müşterimizin Güzel Dilekleri için Sonsuz Teşekkürler...[/size]