-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
pm atarmisin .. bana sosyal mnetya ve paravan site ve forum sitelerinden calişma yaparim dersen detayli görüşelim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
game4tr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
social media expert
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%79)
ödeme yapıldı , çalışmaya başlandı çok ilgili bir arkadaş mutlaka tavsiye ediyorum herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
şok diyet ve dukan diyeti kelimelerinde şuan sitem google 4. sayfada çıkıyor. beni bu iki kelimede google ilk sayfa ilk üç içine getirme durumunuz var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Yükseliş paketinin raporu vaktinde bana ulaştı. Çok muazzam bir çalışma yapılmış, backlinklerin kaynakları gerçekten titizlikle seçilmiş, sağdan soldan toparlama değil. Mert beyde sağolsun işinde yetkin ve sözünde sadık bir insan, paket içeriğinin epey dışına çıkan hizmetleri aldık. Pekçok kişinin ücrete tabii tuttuğu seo analizini bile başladığımız gün bana ulaştırıp tavsiye, taktik elinden gelen desteği sağladı hala da aklına gelen şeyleri önermeye devam ediyor.
site 3-4 günlükken başlanan çalışmalar 20 günde bitti ve şuan ilk 10 da çıkan anahtarlarım var. Sabit değil sürekli güncelleniyor sabitlendiğinde kelime sıralarımı ekleyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mert hocam ile 5 ay sonra 2. kez çalışmaya an itibarı ile başladık.
İlk çalışmamızdan da son derece memnun kalmıştım, bu çalışmadan da fayda sağlayacağıma hiç şüphem yok.
Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini, gönül rahatlığı ile sitelerinizi teslim edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Çok teşekkür ederim ismail hocam :) hayırlı olsun allah utandırmasın.. Her yaptığım çalışmada, sıra - sayfa garantisi vermiyor olsamda, elimden gelen gayreti ve özveriyi hem sitelere hem de müşterilerime göstermeye çaba sarfediyorum.
Çalışmanız günlük bir düzen içerisinde devam etmekte olup belirttiğim zaman grafiğinde rapor teslimi yapılacaktır. Tekrar teşekkür ederim.
En içten saygı ve hürmetlerimle
SeoBoss