-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
CREATIVE DRECTOR
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok geç de olsa çalışma yapıldı. Google sıralamam ilerlemedi geriledi, ileriki zamanlarda ne duruma gelir güncelleyeceğim. Çalışma işe yarar yaramaz onu geçtim. Fakat iletişim kuramamak ve bu denli geç bitmesi benim için stres kaynagı oldu. Belirttiğimi son gün iş bitmeseydi ya da ödeme yapılmasaydı cidden yasal takip başlatacaktım.
Herkese iyi forumlar.
ByMutLu
Kişisel mesajım -_-
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
TİCARET
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üç kagıtcının teki 200 tl mi yedi telefonlarıda açmıyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.ankarabahceduvari.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yukarıdaki mesajı daha önce görmüş olsaydım çalışma yapmayabilirdim, adını daha önceden duyduğum için güvendim. Defalarca ama defalarca yalan söyledi, çok rahat yalan söylüyor, iletişimi çok kötü, kesinlikle önermiyorum. 10 gün dedi, rapor gönderecektiniz dedim, daha erken dedi, sonra 3 güne dedi, sonra 2 içinde dedi, bu gece dedi, 5 aralık 2018 di, bugün 3 ocak 2019 en son bu gece e artık yeter daa bu saat oldu beklemişim, artık böyle sahtekarlara iş yaptırmayın.
Param boşuna gitti, sizinde boşa gitmesin
SAHTEKARSIN. YALANCI, ÜÇ KAĞITÇI AYKUT AYDIN
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
anahtarcı
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaş üç kagıtçı maalesef diger seoacular gibi buda ödeme alana kadar ilgiliydi sonrası malum icraat yok uzak durun
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ilanınız güncelmidir acaba? Bozcaada ile ilgili sitem var ne kadar etkili olur çalışmalarınız ?
Balıkesir'in incisi Güney Marmara'nın en popüler tatil beldesinde tavsiye edilen Avşa Adası Otelleri