Merhaba arkadaşlar,

Uzun yıllardır profesyonel anlamda içerik editörlüğü, blog yazarlığı ve internet haberciliği ile ilgili çalışmalar yapıyorum ve danışmanlık hizmetleri sunuyorum. Forumda makale yazımı ve tanıtım yazısı konusunda yıllardır aktifim.

Özgün, kaliteli ve uzun ömürlü içerik ihtiyacının her geçen gün arttığı günümüz internet dünyasında web sitelerinin organik bir şekilde yükselmesi adına içerik odaklı arama motoru optimizasyonu çalışmalarının önemli olduğuna inanıyorum.

Bu kapsamda web sitesi sahipleri için içerik destekli doğal SEO çalışması paketi oluşturdum. Forum dışından birkaç site sahibi ile bu tür bir çalışma yürüttük, memnun kaldılar.

Paket içeriği şu şekilde;

-2 adet kaliteli haber sitesinden tanıtım yazısı

-1 adet full özgün blog sitesinden tanıtım yazısı

-1 adet kadın blog sitesinden tanıtım yazısı

-Çalışma yapılacak site içeriğine uygun 5 adet özgün ve fayda sağlayacak türden makale yazımı

-Toplamda 4'ü tanıtım yazısı olarak kullanılmak üzere 9 adet özgün makale yazımı

-Sosyal medya paylaşımı

Nasıl çalışıyorum?

Çalışmaları manuel olarak özenle yapıyorum.

Sitenizi, anahtar kelime sıralamanızı, yükselmek istediğiniz kelimeleri inceleyerek işe koyuluyorum.

-Çalışma yapılacak web sitesinin içeriğine uygun özgün, fayda sağlayıcı ve uzun ömürlü 5 adet makale yazımı gerçekleştiriyorum (300-400 kelime aralığında haber tadında profesyonel yazım)

1 adet tanıtım yazısının organik Facebook, Twitter, Google+ hesaplarında paylaşımını yapıyorum.

Yapılan çalışmalar ile ilgili raporu 1-2 gün içinde mail yoluyla teslim ediyorum.

Ekstra hizmetler

Web sitesi analiz raporu şu verileri içerir: Rakip sitelerin incelenmesi, site içerik yapısının incelenmesi, reklam yerleşiminin incelenmesi, anahtar kelime analizi, alternatif anahtar kelime önerileri, title ve description önerileri, organik trafik alma önerileri, sosyal medya hesapları analizi, içerik yönetimi önerileri. PDF şeklinde teslim ediyorum.

Bilmeniz gerekenler

Bu çalışmayı doğal yolla yükselmenize katkı sağlamak ve sitenizin online görünürlüğünü artırmak amacıyla yapıyorum. Bu çalışma ile backlink altyapınızı güçlenir, ve anahtar kelime sıralamalarında yükselişe geçersiniz.

Doğallık açısından aynı anda ya da çok yakın zaman sonra çalışma yaptırılmasını sitenizin link çöplüğüne dönmemesi ve içerik ile gelişmesi açısından tavsiye etmiyorum. Bu yüzden çalışma yaptığım site sahiplerine içerik geliştirme ve zenginleştirmeye ağırlık vermelerini öneriyorum.

Tanıtım yazıları her site için farklı bir şekilde özenle hazırlıyorum. Farklı başlıklar ve görseller ile yayınlıyorum. Sitelerin içeriği ile örtüşecek nitelikte imla kurallarına uygun haber formatında yazıyorum. Tanıtım yazıları sitelerde kalıcı ve silinmiyor.

Çalışma yapılacak site için hazırlanacak 5 adet makale de profesyonel bir şekilde yazıyorum. Ara başlık içeriyor, doğal ve akıcı bir anlatıma sahip. Word dosyası şeklinde mail yoluyla teslim ediyorum.

Fiyat: 70 TL

Bilgi almak ve çalışma yaptırmak için bana pm ile ulaşabilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş yapacağım. Hoşçakalın.