-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Premium paket alınmış rapor beklenmektedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker ve Web Tasarım - Seo
-
-
Ad Soyad
L** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iletişim bilgileriniz doğru mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam Whatsapp da pek online değilsiniz sanırım. Pm istiyorum bronz paket için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, paylaşımınızı ve yorumları okudum.Gayet başarılı işler yapıyorsunuz. Benim de tesettür giyim üzerine hizmet vermekte olan bir web sitemiz mevcut. Bu site içinde seo çalışması yapabilecek sizin gibi kabiliyetli arkadaşlara ihtiyaç duyulmaktadır. Web sitemiz güncel ve özgün içeriğe sahip olup, google açısından spam ve zararlı içerik bulundurmayan mazisi temiz bir geçmişe sahiptir.
Sitemiz şubat ayında yayına girmesine rağmen şuanda 3-4 ay gibi kısa zamanda oldukça iyi durumdadır.
Seo çalışması yaparken, mevcut siteye zarar vermeden ve bot kulanılmadan, tanıtım yazıları backlinkler seo ile ilgili işlemleri manuel yapabiliyorsanız sizinle çalışmak isteriz.Çünkü seo çalışmasını bir çok kişi yapıyorum diyor; fakat siteye oldukça kalıcı zararlar verebiliyorlar.Bu yüzden bu konuda oldukça temkinli yaklaşılmaktadır.
~ Yağmurcu ~
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Dönüşler Sağlanmiştir.. Elbette Ne zaman dilerseniz başlata biliriz Sayın Rayiha
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tekrar merhaba, tamamdır o zaman müsait bir zamanda çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Yukarıda belirttiğim şekilde, Kaliteli form ve haber platformlarında seo ya uygun makaleler ile paylaşımlar, Kaliteli yerlerden backlink çalışmaları, Adres ve Firma Defterlerine kayıt ve Dmoz kaydı konularında sizlerden destek alabiliriz. Fiyat ve Çalışmalarınız ile ilgili bilgileri özelden mesaj atmanızı rica edeceğim.
Birde ödemenizi yapabilmek için hesap bilginizi paylaşırsanız sevinirim. İlginiz alakanız için şimdiden teşekkür ederim.
~ Yağmurcu ~
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret-Ürün Yönetim-Fotoğra
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öm alabilir miyim bronz için
www.mevsimbahar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
tofaş
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Erdem Bey'e çok teşekkürler. 1 adet premium paket aldım. Paketi almadan önce ilk 500 sıralamada bile yoktum şimdi 62. sıraya kadar çıktım ve hala büyük artışlar var. Alexa işe başlamadan önce 1.868.161 idi şimdi 796.624 ve hergün hızlı bir düşüş var.Erdem bey'e verdiğim para son damlasına kadar helal olsun. Bu işin piri olmuş artık Erdem Bey'e sonsuz güvenebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
M** C**
-