Sipariş Verenlere, ALLAH Hayırlısını Nasip etsin.. Konumuz Günceldir İŞ Alımlarımız Devam etmektedir.
emreyilmz19 adlı üyeden alıntı
Haberchef.org sitemiz mutfak haberlerinde ilk 500 de yokken arkadasla calismamizdan sonra ilk3 e girmistir gayet basarili ve isinin ehli herkese oneriyorum
Güzel yorumunuz için tesekkür ederiz İnşallah Daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle
dreghot adlı üyeden alıntı
Erdem hocam ile anlaşıp Mega paket satın almıştım bir hafta oluyor veya olmuyor. Alexa da fark etmeye başladık sonucu ve google da verdiğim kelimelerde hiç yokken şuan 6.sayfaya birden giriş yaptık bizim için iyi ve daha artacağını düşünüyorum erdem hocamında dediği gibi google yeni fark etti galiba :)
Çok tesekkür ederim güzel yorumunuz için Daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle.
Konumuz günceldir arkadaşlar, iş alımlarımız devam etmektedir.scutz adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 15 gün önce bende acemice bu konuya müdahil oldum ve Erdem Bey ile iletişime geçtim. Mega paket ve Pagerank Paketini birlikte satın aldım. Erdem Bey’e ilettiğim anahtar kelimeler bulunduğum ilde ve ilgili sektörde rekabet açısından gerçekten çok zor kelimelerdi.
Sabırla bekledim ve yaklaşık 6 anahtar kelimenin 5’inde 1. Sıraya yükseldim. 1 anahtar kelimede ise 2. Sıraya yükseldim.
İşin gerçeği 2. ve 3. Sıraları bile kabullenecektim ama gerçekten büyük sürpriz oldu :) Önceki yerlerim sırası ile 4, 5, 7, 2, 6 ve 5 idi. Ayrıca Alexa kaydım vardı ama bir türlü düşmüyordu 10 günde yüzde 8000 sıra atladım. Hem Alexaya hem de
https://wmaraci.com/sira-bulucu linkinden ve başka yerlerden sıra bulucu ile kontrol tekrar tekrar kontrol ettim sonuç inanılmaz.
Yıllarca Google reklamına boşa ne paralar harcamışım
Allah Razı Olur İnşallah Erdem Bey söz verdiğiniz gibi raporlarımı aldım, adınız gibi Erdemli çıktınız ve teşekkürler Wmaracı.
Tesekkür ederiz Güzel yorumunuz için. İnşallah Diğer çalişmalarimiz ile devam etmek dileklerimizledir.