-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Ben site linklerini değiştim, sizin yaptığınız işlemlerde ciddi düşüşler oldu. Bir şeyler yapabilir misiniz?
Yavuzmental.com Türkiye'nin mental sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
ev hanimi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba backlink paketi devam ediyor mu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Paket aldım çok ilgili ellerine sağlık. Çok cana yakın tanımak bile güzel.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
barkod otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba mobil marketlerde oyunlarım var bununla ilgili çalışma yapabilirmisiniz?
ufe
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Premium paket aldım bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sözün bittigi yer burasi olsa gerek Erdem beyden ALLAH Razi Olsun diyerek baslamak istiyorum uzun suredir bir cok kisilere calisma yaptirdim ettirdim ve hic bir sonuc alamadan paralarimiz yaklaşik 3 bin tl yakin bosa gitti. Erdem bey ile tanistik Kendisiyle gorustuk ve calisma yaptirma karari aldik. Calismamizi yaptirdik Saolsun ozenle hazirlanmis raporu bize gonderdi. 15 Gun sonraki sonuclarimiz ise kendisine dua etmekten ziyade minnettar olduk. Kelimelerimiz Rekabeti imkansiz zor olan iptv kelimesinde ilk 4 Giris yaptik Diger kelimemiz olan ip tv kelimemiz ise 1 sayfanin 5 sirasinda girisini yapti ve diger kelimemiz olan ip tv server kelimesinde ise 1 sayfanin 3 sirasindan girisimizi yapmis bulunmaktayiz. Kendisinin bize gostermis oldugu yolda ilerledik ve sonuclari gorunce sasirdik cok sukur telefonlarimiz susmaz oldu onun sayesinde ekmek yemeye basladik onun sayesinde kazanc saglamaya basladik ALLAH boyle insanlari basimizdan eksik etmesin ALLAH ne muradi var ise versin. Bundan sonra uzun süre calismayi dusunuyoruz düzenli calismalarimiz devam edecektir. Kendisine buradan tesekkurlerimizi iletiyorum. Tekrardan ALLAH razi olsun diyorum iş hayatinda başarilarin devamini diliyoruz iyi calismalar Aldigi para HELAL HOS OLSUN
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
355, (%100)
Pmlere dönüşler sağlanmiştir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Henüz paket almasamda sitemde oluşan seo sorunlarında yardımcı oldu kendisi. Sorunlar tamamen çözüldüğünde kendisiyle çalışacağım. İşinin hakkını tam anlamıyla veren birisi ve ilgili de. Tekrar teşekkür ediyorum.