lostyazilim

İNDİRİMLİ SEO PAKETLERİ Böyle Backlink Paketleri Görülmedi 5 TL'den Başlayan PR9-PR8-PR7-6

3.336 Mesajlar 1.840.433 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BurakC BurakC Dirilis.org Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 865
  • Beğeniler 0 / 145
  • Ticaret 8, (%100)
2 adet sitem için sipariş verdim. Gerçekten Erdem Bey çok ilgilendi sağ olsun.Hızlı bir şekilde paketleri teslim etti.İlk günden bugün anlamadığım derecede 2 sitede de ziyaretci artışı oldu Kendilerine çok teşekkür ediyorum.İleriki zamanlarda yine çalışmak isterim.

Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
wmaraci
reklam

SAGames SAGames ! Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Programmer
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Küçük denemelik bir paket alındı, ödeme yapıldı (Y)

Kognima Kognima WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
ilkayilkyardim.com için premium paket aldık. henüz 1 hafta geçmeden 56. sayfada olan site 3 kelimede 1, 2 ve 3. sayfalara geldi. ki hatay sertifikalı ilk yardım kelimesinde google 2. sırada.

tek kelime ile muhteşem. erdem bey'e teşekkür ediyorum.

YILDIRIMWEB YILDIRIMWEB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Yorumları ve referansları gördükten sonra
1 Adet Mega Paket ve Pagerank paketi alınmıştır iki tarafa da hayırlı olsun.
Sonuçlarını sizlerle paylaşacağım
Teşekkürler.

Site ismi :
http://www.sifabahcem.com
http://www.yapiskanandizotu.org

wmaraci
wmaraci

palmara palmara SEO BACKLİNK Kurumsal+ Üye
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 597
  • Beğeniler 58 / 57
  • Ticaret 355, (%100)
Sipariş Verenlere Hayırlı Olması dileklerimizle.

Konumuz Günceldir arkadaşlar iş alımlarımız devam etmektedir. PM'lere dönüşler sağlanmiştir.

İletişim bilgilerimiz watshapp & TEL. : [COLOR="Black"]0535 365 82 31 , 0533 777 42 45

Skype Ve Mail Adresimiz : zamanerdem@hotmail.com
[/COLOR]

Metwella Metwella Türkçe Oyun Merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Haber Editörlüğü
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
Bronz paketten almak istiyorum

webizmir webizmir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad U** Ö**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
örnek bir mega paket raporu görebilirmiiz acaba

palmara palmara SEO BACKLİNK Kurumsal+ Üye
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 597
  • Beğeniler 58 / 57
  • Ticaret 355, (%100)

fdtasarim adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar tekrar merhabalar.
İlk yorumun üzerinden 20 gün kadar bir süre geçtikten sonra sitemiz çalışma yapılan kelimelerde inanılmaz şekilde yükseldi.
Hatta pek umudum yoktu diyebilirim ama gerçekten şaşırtıcı bir şekilde istediğimiz yere geldik.
ALLAH razı olsun. Piyasada çok dolandırılmış biri olarak, SEO için kesinlikle başkasını tercih etmeyin derim. Teşekkürler Erdem kardeşim.
Ellerine kollarına sağlık ALT resimde de Görsel kanıtımız mevcuttur.

Değerli yorumunuz için tesekkür ederiz. inşallah daha daha iyi yerlere gelmeniz dileklerimizle

kskturk adlı üyeden alıntı

Sözün bittigi yer burasi olsa gerek Erdem beyden ALLAH Razi Olsun diyerek baslamak istiyorum uzun suredir bir cok kisilere calisma yaptirdim ettirdim ve hic bir sonuc alamadan paralarimiz yaklaşik 3 bin tl yakin bosa gitti. Erdem bey ile tanistik Kendisiyle gorustuk ve calisma yaptirma karari aldik. Calismamizi yaptirdik Saolsun ozenle hazirlanmis raporu bize gonderdi. 15 Gun sonraki sonuclarimiz ise kendisine dua etmekten ziyade minnettar olduk. Kelimelerimiz Rekabeti imkansiz zor olan iptv kelimesinde ilk 4 Giris yaptik Diger kelimemiz olan ip tv kelimemiz ise 1 sayfanin 5 sirasinda girisini yapti ve diger kelimemiz olan ip tv server kelimesinde ise 1 sayfanin 3 sirasindan girisimizi yapmis bulunmaktayiz. Kendisinin bize gostermis oldugu yolda ilerledik ve sonuclari gorunce sasirdik cok sukur telefonlarimiz susmaz oldu onun sayesinde ekmek yemeye basladik onun sayesinde kazanc saglamaya basladik ALLAH boyle insanlari basimizdan eksik etmesin ALLAH ne muradi var ise versin. Bundan sonra uzun süre calismayi dusunuyoruz düzenli calismalarimiz devam edecektir. Kendisine buradan tesekkurlerimizi iletiyorum. Tekrardan ALLAH razi olsun diyorum iş hayatinda başarilarin devamini diliyoruz iyi calismalar Aldigi para HELAL HOS OLSUN

Tesekkür ederiz güzel yorumunuz için, inşallah daha daha iyi yerlere gelmeniz nasip olması dileklerimizle.

LoRDoFBLacK adlı üyeden alıntı

Erdem Bey öncelikle ilginiz ve bu işin hakkını fazlası ile verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Raporumuzu teslim aldık iş başlangıcından 3 gün sonra sitemiz Google' de 1. sırada ve 2. sırada istediğimiz kelimelerde sabitlenmiştir.Gerçekten tavsiye ediyorum diğer çalışmalarımız için tercihimiz Erdem beydir KESİNLİKLE TAVSİYEMİZDE sizden yana olacaktır her zaman. Başarılarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar

TAKİPLERİM SONUCUNDA GÖRSEL OLARAK ALMIŞ OLDUĞUM ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖNCEKİ VE RAPOR SONRASINDA SİTE ANALİZİ AŞAĞIDAKİ RESİMDE OLDUĞU GİBİDİR.

Tesekkür ederiz güzel yorumunuz için, inşallah daha daha iyi yerlere gelmeniz nasip olması dileklerimizle.

Sipariş Verenlere Hayırlı Olması dileklerimizle.

Konumuz Günceldir arkadaşlar iş alımlarımız devam etmektedir. PM'lere dönüşler sağlanmiştir.

İletişim bilgilerimiz watshapp & TEL. : [COLOR="Black"]0535 365 82 31 , 0533 777 42 45

Skype Ve Mail Adresimiz : zamanerdem@hotmail.com
[/COLOR]

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
Yeni bir sitem var ideal paketi alabilir miyim?

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

turkonet turkonet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
6 aydir faal olan ve seo calismasi yapilmamis bir sitem icin bugun kurumsal paket aldim, sonuclari paylasacagim

wmaraci
Konuyu toplam 14 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 14 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al