-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
3D Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süper paketten 2 adet aldım fakat 2. sayfadaki site beşinci sayfaya düştü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Sayin vtnyapim Gerekli butun aciklamalari teker teker size yaptik 2 site icin super paket aldiniz ve diger sitedeki harika yukselisi gosterdim. Ama diger site icin icerik girmenizi ve özgün yazilar ile desteklemenizide dile getirdim. Siz icerik girmeyip guncel tutmazsaniz malesef ki site kendini geri atar bunuda dile getirdim. Yinede elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyoriz. Tesekkur ederim iyi HITLI gunler ve bol kazancli gunler dileriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
EMEKLİ
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wm çalışanlarına gerçekten nasıl teşekkür ederim bilemem, günlerdir sitem ile ilgili analiz yapıp,direkt olarakpara kazanmak amaçlı değiller. Her konuda her an destek alıp ellerinden gelen her yardımı sunuyorlar. Hizmet olmakiçin süper bir grup. Herkeze tavsiye ederim
Murat KISAKUREK
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
TBB BİLİŞİM HUKUKU DANIŞMANI
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Değerli wm dostları erdem kardeşimle sürekli çalışırız adam gibi adam paketleri sorarsanız onlara diyecek söz bulamazsınız işinin hakkını veren mükemmel bir kardeşimdir kendisi hem herzaman günceldir yaptığı işlemler kaliteli hemde bu sektörde ilk 3 kişi arasındadır.Güvenilirmidir diye düşünen var ise kefiliniz benim aldığı paranın karşılığını vermezse ben size 2 katını ödeceğim sağol varol kardeşim iyiki varsın erdemim sağ kolum seoda kurtarıcım ....
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal medya uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
süper seo paketi almak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
2 Site içinde rapor alındı bende, müşteride memnun :)