ehcsrob adlı üyeden alıntı
Paketi aldiktan sonra kimse sonuclari yazmamis.Ben yazayim,1.5 ay oldu hic bir yararini gormedim paketi gectim dmoz kaydida yapmisti oda kabul edilmemis.Hic bir ise yaramadi..Aldigim paket en iyi paketti.
Burada Yüzlerce Kişilere, çalişmalar yapiliyor iken Herkeze yarar sağliyor iken Neden benim siteye yarar sağlamadı diye sordunuzmu? Sitenizi hiç incelediniz mi ? Sitenizi hiç güncel tuttunuzmu? Yoksa, Ben " Erdem bey'e " Çalişma yaptirdim Artık yan gelip yatayimmi dediniz? Sonuçlari Yazmamiş Dediginiz Kişilerin Sonuçlarini buraya Ben Kendim göstereyim Siz, görün diye. Lütfen bir daha Yorum yaparken Yorumlarimizi okumadan Yorum yapmayınız.. NOT Olarak, Skype'de Kendiniz diyordunuz hocam cok güzel gidiyor Hocam alex'a düşüyor.. Ediyor diye kendiniz belirtiyordunuz. Ondan ziyade, başkasına web sitenizi teslim ediyorsunuz.. Sonrasında ise sorunu bizde arıyorsunuz.. Tesekkür ederim. BUYURUN BUDA SİZİN YAZDINIZ YAZIDI SKYPEDEN BİZE..
AtagunBaltacioglu adlı üyeden alıntı
Erdem bey ile yaklaşık olarak
1 ay önce Premium paket alıp çalışmaya başlamıştık.Anlaşmış olduğumuz;
1. Kelimede 16. sıradan, 5. sıraya geldik.
2. Kelimemiz listede yoktu şuan 21. sırada
3. Kelimemizde listede yoktu şuan 63. sırada
Kendisine teşekkür eder, kısa süre içerisinde tekrardan çalışmak dileğiyle.
İçten ve samimi konuşmaları içinde ayrıyetten teşekkür ederim. Kendisi ne zaman yazsam en kısa süre içerisinde dönüş yaparak sorularımı da ben tatmin oluncaya dek yanıtladı.
hardrock adlı üyeden alıntı
Arkadaştan bir Adet Haber Sitesine Tanıtım Yazısı 1 Adet
premium paket alındı sonuçlarını hızlı bir şekilde gördüm istemiş olduğum hedef kelimemi 1.sayfa nın ustune zımbaladık kelimem daha önce 5.sayfada idi ve hedef kelime turkiyenin en popiler kelimelerinden biriydi daha fazla açıklamaya gerek yok dene ve gör ;)