zokka adlı üyeden alıntı
1 adet süper paket alınmıştır. Önemli birşey eklemek istiyorum backlink paketi almak için arkadaşı ekledim ama inanın site için herşeyi yapıyor ben böyle birisi daha görmedim diyebilirim ne hizmeti almak için başvurdum bir çok hizmet aldım ellerine sağlık kardeşim herşey için teşekkür ederim.
Tesekkür Ederim hocam, elimizden geldigi Kadar mükemmel Kadro'muz ile Calişmaktayizdir. Ekipimiz Oldukca Kalabalık ve üstün bilgiye sahip olmaya Başladi, Bu Nezaket altinda caliştigimiz icin, bütün müşterilerimiz memnundur. Tecrübeli , işini temiz yapan , Ekip ile Calişan insanlar her zaman başari üstüne Başari Alir, bizim Şuanda Aldigimiz Başarı, ilgi alaka , özellikle
MÜŞTERİ MEMNUNİYET'i Olmasindan Dolayi cok tercih ediliyoruz.. işimizi Temiz yaparsak Her daim, müşterilerimiz bizden memnun kalirlar, ve uzun vadeli calişmak bizlere nasip olur, Tesekkür ederim nazik yorumunuz icin Raporunuz 3 - 4 güne kadar titiz bir calişma ile Size teslim edilecektir.
Ek Olarak:
salutaris adlı üyeden alıntı
bende az önce bir adet Bronz Paket Siparişi verdim skypeden görüştük gayet efendi ve ilgi alakası güzel bir arkadaş ödemesi yapıldı bakalım çalışmasının sonucunu bekliyorum.
Ek Olarak: hızlı bir şekilde arkadaş işi yaptı ve an itibari ile raporu teslim etti ilgi alakası ve hızlı çalışması ile arkadaşa teşekkür ederim
Tesekkür ederim Hocam, elimizden gelen herşeyi yapiyoruz. Yogun Tempo ile caliştigimiz icin, Bütün müşterilerimiz memnun kalmaktadir. Tekrar görüşmek dileklerim ile. irtibat içersindeyiz herkez ile. Tesekkürler.
İŞ ALIMLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR , KONUMUZ GÜNCELDİR.. ULAŞAMAYANLAR İSE, TELEFON İLEDE İRTİBAT'A GECE BİLİRLER.. 7/24 SAAT TELEFON İRTİBAT NUMARAMIZ ACIKTIR..