seferdemirci adlı üyeden alıntı
"İLK ETAPDA KENDİ FİRMAMİZİ KOYALİM DEDİK NEREDEN NEREYE GELDİK Kelime Seo Firmalari"
açıklamanıza istinaden yazıyorum;
"seo" kelimesinde Google Türkiyede ilk 100'de bile değilsiniz. Google PageRank'iniz 0 (Sıfır).
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. İyi satışlar
Şuanda Kendimiz
Backlink Paketleri Kelimesinde 1 Sayfa Girmiş Bulunmaktayizdir. indirimli seo paketleri kelimesinde 1 Sayfadayiz , Seo firmalarinda 1 Sayfadayız.
Bir Müşterimizi Bu kelimede 1 Sayfaya getirmiş Bulunmaktayizdir. En sonki yorumlarimizida okursanız Müşterilerimizinde Yorumlarida mevcuttur. Siz isteyin yeterki Seo kelimesinde ilk 100 Değil ilk 50 Getirelim :) Bizim İçin önemli olan kendi sitemiz değildir.. Müşterilerimizin Siteleridir. Bizim Kendi sitemiz sıralamada olmasada olur hiç sorun yoktur..Önemli olan Müşterilerin Müşteri memnuniyetidir. Tesekkür ederim değerli yorumunuz için.
En Sonki Müşterilerimizin Yorumlaridir Bunlarda
unalank adlı üyeden alıntı
Erdem arkadaşimizla bir cok kez çalişmiş bulunmaktayim ve halada çalişmaya devam etmekteyiz en sonki çalişmamizda yine başarılı olduk Sac maskeleri kelimesinde 1 sayfanın 1 sırasına geldik , sac maskesi kelimesinde 1 sayfanın 1 sırasına geldik yapmiş olduğu seo çalişmalarindan dolayi cok tesekkür ederiz. Ekibimiz olarak kendisiyle çalişmaya uzun bir süre devam edeceğiz kesinlikle faydasını görmeye devam ediyoruz yapmiş olduğu çalişmalari bütün herkeze önermekteyimizdir iyi çalişmalar dilerim...
yasamdiyari adlı üyeden alıntı
Erdem hocam ile daha önce 2 defa çalışma yaptık (2 PREMİUM PAKET ALINDI)ve siteler verdiğimiz anahtar kelimelerde 1. sıraya oturdu. Güvenilir ve dürüst bir insan olan Erdem hocam saatlerce sorularıma cevap vermiş ve sıkılmadan yönlendirmede bulunmuştur. Tavsiyem backlink almadan erdem hocam ile görüşmenizden yana olacaktır. İnşallah yeni sitelerim için de kısa süre içerisinde Erdem hocam ile çalışacağız.
Bu arada şimdi sitelerim için (3 MEGA PAKET) daha aldım eminim kısa sürede çalışma etkisini gösterecektir. Emeklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederim sağ olsun.
SosyalAbi adlı üyeden alıntı
1 tane premium paket aldım. Gerçekten Erdem hocam çok ilgilendi. Sabırla beni dinledi,bilgi verdi. Öne çıkma için tavsiyelerde bulundu. Çalışmalar etkisini göstermeye başladı. Kullanıcı adı belirtmeyeceğim, birkaç seo firmasına da sordum dönüş yapan olmadı. Fakat Erdem hocam gerçekten ilgili biri. Herkese tavsiye ediyorum. Bayramınızı da kutlarım :)
Şunu da eklemezsem olmaz şimdi,
İlk 500 'e giremeyen kelimem rahat 100 'e girmiştir.
Diğer kelimelerde ise gözle görülür sıralamada yükselme var.
Tekrar teşekkür ediyorum kendisine :)
Buyursunlar efendim. Buda En Son müşterilerimizin Yorumlaridir. Dilerseniz Sizin Siteniz içinde Çalişma yapa biliriz. Görmüş olursunuz Çalişmalarimizi.. Tesekkür ederim Çalişmayida cok isteriz.. Tekrardan Tesekkür ederiz.