-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
imzadaki sitemi inceleyip bana dönüş yapabilirmisiniz anahtar kelimem Halı yıkama + Koltuk yıkama
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
22 nisanda görüştük yanlıs değilsem 23 nisanda verdik. 3 Gun oldu. Kelimede 94. sıraya kadar geldim. Çok memnunum parça kontör kelimesi dışındaki arkadaşlara şiddetle tavsıye ederım. Eline sağlık Utku.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ödeme yapıldı ve sonucu merakla bekleniyor inş faydalı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
imzadaki sitemi inceleyip bana dönüş yapabilirmisiniz anahtar kelimelerim iş guvenligi ekipmanları + iş eldivenleri + iş ayakkabıları + solunum koruyucular vs.
Semih Surmeli
www.onceguvenlik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu paketlerin hepsi ingilizce dilde ve Amerika'ya ve Kanada'ya hizmet verecek herhangi bir site için de geçerli mi acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Telekominikasyon
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3 günde 4 ayrı kişiden paket satın aldım. UTKUBRS da bu ekipten biri ve herkese teşekkür mesajı yazarken UTKUBRS ye ayrı bir parantez açma ıhtıyacı hıssedıyorum. Çünkü etkisine en çok inandığım kişi ertesi günden itibaren etkisini ciddi anlamda görmeye başladı. Ard arda aynı gunlerde işlem yaptırdığım için Kimin ne kadar etkisi oldu bilemiyorum ancak sonuçlardan çok memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. 8 Günde sitem bazı kelimelerde neredeyse googlede gorunmezken bugün 18. sıradayım... Çok ihtiyacım var 1. sıra için büyük mücadele sarfediyorum. Umarım bu anlamdada sonuç alabiliriz. Çalışmalarınızda gösterdiğiniz samimiyet ve verimlilik için Elinize emeğinize sağlık. Allah razı olsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
akademisyen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Mini paket içeriğindeki sitelerinizi konu linki ile birlikte pm rica ediyorum. Bir de skype adresinizi, teşekkürler.