-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Büyük üstad @Heuristic gerçekten "SEO GURUSU" elini attığı sitede etkileşim yüksek derecede oluyor bir sitem ile başladım ikinci sitem ile devam ediyorum işini bilen dürüst ve gerçek anlamda iş bilir birisi olan insan aldığı para sonuna kadar helal olan birisi kendisine vermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ederim sitenize değer veriyorsanız bilgi dahilinde iş yapmanızı söylerim ellerine sağlık büyük üstad...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Heuristic abim benim1,5 yıldır kendisini tanıyorum işini dürüst yapan ve her zaman da bir şey yaparken fazlasını yapan birisi laf olsun torba dolsun diye gevezelik yapmak istemiyorum kendisini de farklı türkiye operasyon tim liderlikleri forumlarından tanır bilirim ilk tanışmamızda teknoloji sitem için bir çalışma yapmıştık.
Sonrasında ise bir güvenlik sistemleri üzerine eticaret sitemiz için hizmet aldık ve bugün itibari ile çok değer verdiğim bir abimiz içinde üçüncü paketimizi aldık hayırlısı ile gözümüz kapalı kendisine her konuda güveniyoruz ve biliyoruz ki sıradan birisi değil o bir efsane heuristic.
Her zaman kalitesini konuşturan çok bilmişlik yapmayan kendini seo uzmanı olarak değil basit ve sıradan birisi olarak gösteren namı diğer adı ile efsane abim benim çalışmalarında başarılar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Platin SEO Paketi alındı. Arkadaş ilgili ve alakalı, yaptığı işin arkasında duruyor. Sorunsuz işimizi hallettik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
diğer seocular gibi para peşinde olmayan nadir insanlardan biri kendisi çok teşekkur ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tüm işe kendi işi, kendi sitesi gibi sarılan, sormadan takip eden, ücrete takılmayan, sonuç odaklı, başarılı, profesyonel, işini en iyi bilen, bir usta.
Kök çözümler sunan, profesyonel olmasına rağmen amatör heyecanını kaybetmeyen bir işkolik.
Her işi, ilk işi gibi görür ve davranır.
Daha iyisi var mı ? bence yok.
Ayrıca adamlığına ve efendiliğine diyecek lafım yok.
Yolun açık olsun usta, Allah yar ve yardımcın olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
internet proje
-
-
Ad Soyad
A** T**
-