Günümüzde sunulan backlink hizmetlerinde ne yazık ki çalışılan sitelerin kalitesi, kodlamada hata olup olmadığı, googledan ceza yeme ihtimali gibi sorgulamalar pek de gerçekleşmediği için her konumdaki siteden backlink elde edilme işlemine giriliyor. Bu da pek çok zararı beraberinde getiriyor.



Zararlı backlinklerin kontrol altına alınmaması durumunda googledan çeşitli cezalar yiyebilirsiniz;


  • Anahtar kelimelerinizde siteniz kaybolabilir

  • Anahtar kelimelerinizde sitenizin sıralaması geriye gidebilir

  • Tüm indexleriniz silinebilir.



Bu hizmetimizde siteniz için gerekli analizleri yaparak sitenize zarar veren tüm backlinkleri sizlere aktarıyoruz. Hizmet fiyatımız oldukça cuzzidir sadece 15tl 'dir. Hizmeti satın almadan önce sitenize zarar veren sitelerin olup olmadığını özel mesaj ile ya da 0536 506 65 35 nolu whatsapp numaram üzerinden veya skype: backlinkci ekleyerek öğrenebilirsiniz. Eğer zarar veren backlink söz konusu ise hizmetimizi satın alma işleminde bulunabilirsiniz. Bu hizmetimiz ile ayrıca yıllık 11 dolar ödeme yaptığımız http://pinboard.in/ sitesinden sizlere istediğiniz 1 anahtar kelimenizde backlink hediye edeceğiz.

Hizmetimizin ücreti: 15tl 'dir.
Ödeme yolları: Garanti bankası, kuveyt türk, teb, ziraat
Hizmetimizin hediyesi: Yıllık 11 dolar ödeme yaptığımız http://pinboard.in/ sitesi üzerinden kalıcı backlink. Ayrıca isterseniz istediğiniz bir rakibinizin backlink çalışması yaptığı tüm siteleri de sizlere aktarabiliriz.
Hizmetimizin ayrıntısı: Sitenizi iletişim kanallarımızdan herhangi birisi ile gönderebilirsiniz. Siteniz incelecek eğer sitenize zarar veren backlinkler varsa hizmetimizi satın almanızın ardından size aktarılacak ve bu backlinkleri nasıl engelleyebileceğiniz konusunda bilgilendirmede bulunulacaktır.

Alt kısımda yer alan tabloda da görüldüğü gibi spam derecesi 5 ve üzeri olan sitelerden eğer sizin için backlink elde edilmişse siteniz zarar görüyor demektir. Bu durumun önüne geçebilmek adına hizmetimizden faydalanabilirsiniz.