nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Açacağınız blog ne üzerine ise onun üzerine açmalısınız. Sağlık ise sağlık ile ilgili, Yemek ise yemek. Sağlık bloğunda SEO Makalesinin bir anlamı olmaz. GÖRGÜSÜZLÜK'tür bence.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Şimdi öncelikle başlangıç olarak hayırlı olsun. Siteniz araç alım satım ile ilgiliyse, sadece bu konularda en az 400 kelimelik makale yazın yada yazdırın. Bu konuda makale başlıkları saymakla bitmez. O sebebden başka tür makaleler ;) uzak durun
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
zangess adlı üyeden alıntı
Yorumlar hep ezbere, ordan burdan duyma. Madem öyle bende kafama göre yazayım:) Siten isterse 1 günlük olsun önemli olan içeriğinin kalitesidir ki, domaini alıp site kurmadan domaine seo çalışmasını yapanlar var. Bu bana göre pek doğru değil. Fakat yaklaşık 7 yıllık tecrübeme göre, olay; içeriğin fazlalığı ve kaliteli olması yeterli backlink çalışması yapman için, yaşının bir önemi yok. Ha birde içerikleri düzenli ekle gerisini şansına bırak.
Hocam aslında sitenin tasarımı dizaynı vs hepsinin oturmuş olması gerekiyor şahsi fikir olarak, tartışmaya açık bir konu bana göre çünkü siteye gelen kullanıcılarında zamanla gelip gitmesi için bazı şeyleri kavraması lazım ben bu yönden bakıyorum tabi söylediğiniz faktörler çok daha önemli. Değerli yorumunuz da benim için çok kıymetli bir yerde teşekkür ediyorum bende ayrıca.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Backlink paketi
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam yılların tecrubesi olarak söylüyorum Google indexin 150 200 olmadan kesinlikle backlink işine girme lütfen zararını görürsün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
site sahibi sitesine değer vermişse veriyorsa verecekse, tabiki.
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğal, akıcı kaliteli bir site zaten zamanla yerine oturur. Siz doping vermek istiyorsunuz ama tüm dopingler bir noktadan sonra zararlıdır :)) Hayırlısı olsun..
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Sitenin yaşının hiç bir önemi yok site açıldığı an SEO çalışması başlamıştır.
Yaşın hiç önemi olmaksızın link alabilirsiniz.
Dikkat etmeniz gereken şey başlangıç için ana sayfa sayfanıza marka adıyla link almak.
Veya sektörünüzle alakalı kaliteli uzun içerikler paylaşarak bunlara link alabilirsiniz. Anahtar kelime bazlı çalışma yapmaya şimdiden başlamanızı tavsiye etmiyorum.