ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

Yorumlara baktımda kayda değer bir bilgi verilmemiş şöyle açıklıyayım ;

Backlink çalışması sitenizin; hızlı indexlenmesine,google pagerank değeri almasına ve kelime bazlı seoda sizi üst sıralara yerleştirmenize yarar..
Backlink çalışması yaparken nelere dikkat etmeliyiz ?
Sitemizi yeni açtıysak başlangıçta backlink çalışması yapmanızı önermiyorum google'nin gözünde spam site durumuna düşmenize neden olacaktır.
Birçok webmasterin sıkça düştüğü hatalardan bazıları ; backlinke abanıyorlar gereğinden fazlasıyla backlink çalışması yapıyorlar ve sandboxa düşüyorlar...Biz bu hataya düşmeyeceğiz tabiki kaliteli ve gerekli sayıda backlink alacağız. Backlink alırken aldığınız sitenin içeriği sizin sitenizle aynı olmasına özen gösterin.. Eğer karşılıklı backlink çalışması yaparsanız çapraz backlink çalışmanız daha faydalı olacaktır.
Webmasterlerin düştüğü diğer hata ise ; blog ve profil backlink hatası... Bu sistemi bazı programlar yapıyor ve programla yapılan blog ve profil backlink sitenizi spama çeviriyor ! Size tavsiyem temiz bir kaç imleme sitesi bularak ayda 1 kez anasayfanızı imleme sitelerine gönderin !

Görsel olarak isterseniz yazımdan ulaşabilirsiniz.


Bana böyle gelin işte , bilgilendirme için teşekkür ederim . :)

alparslan adlı üyeden alıntı

Ne zaman backlink çalışması yaptırdıysam pişman oldum. (yani verdiğim paranın karşılığını aldığımı sanmıyorum.). Kaliteli seo çalışması yaptırmak da çok pahalıya patlıyor zaten. Bu yüzden en iyisi sizin uğraşmanız olur. Türkçe ve sitenizle alakalı (Mümkünse ortak anahtar kelimeli) ve hiti yüksek sitelerden backlink almanız en iyisi olur. Ama ben uğraşamam diyorsanız ufak tefek paketler almanızda fayda var.

Ayrıca backlink kasarken sitenizin kaç yıllık olduğundan daha çok hitinize bakmalısınız.


Bilgilendirme için sağolun hocam , Radoy.Net'te ki RADBEG paketini almayı düşünüyorum . :)

bLack67 adlı üyeden alıntı

Bence siz bu işi bırakın.


"Benceleriniz" sizde kalsın . Madem çok biliyorsun herkes backlink al diyecek ama neden ? Bir açıklama istiyorum yoksa herkes ezbere konuşuyor ! Madem siz aynştaynsınız ananızın karnından webmaster doğdudunuz ve 11 yaşından beri blog yazıyorsunuz . Siz anlatın ben dinleyeyim hocam , sözünüzü kesersem namerdim amaa bilip bilmeden böyle atlarsan konuşmaya asıl sen bırak git bu işi . Webmasterlık sabır işi demek ben genç yaşta başladım sizi bilemem , ben öğreniyorum ama siz çok küstahsınız !