lostyazilim

Blog için nasıl bir backlink çalışması yapılmalı ?

2 Mesajlar 618 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ASY117 ASY117 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 105 / 128
  • Ticaret 25, (%100)
Blog web sitem var içinde tek bir konuya odaklı yazılar yok yani genel olarak herşeyden var. Fakat backlink satanlar 3-5 anahtar kelime arasında yükselme yapacaklarını söylüyorlar. Her konu için ayrı bir backlink paketi alamam çok pahalı olur. Bu konuda nasıl bir yol izlenmeli her kelimede birinci olmak değil amacım fakat genel olarak 40-50 kelimede en azından ilk sayfada olmak istiyorum.

wmaraci
reklam

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1273
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
40-50 kelimede ilk sayfa bence 5 K 10 K para tutar bilginize. Hayırlı olsun. Backlink satanlar nasıl yükselme yapacaklarını iddia ediyorlar onu anlamış değilim. Mesela benim haber sitem 13 yaşında ama kimseye şimdiye kadar anahtar kelime yükselme garantisi vermedim çünkü bu tamamen yalan olurdu. Deseler ki seo çalışması ile beraber bir kelimede 20-30 siteden backlink çalışalım az bir kıpırdatma elbette olur. Ama benim önerim yavaş yavaş alın ve alım yapacağınız siteler mutlaka otoriter sağı solu reklam dolu olmayan siteler olsun. Düşünürseniz profilimden benimde ilanım var ona da ulaşabilirsiniz ya da yine başka sağlam tanıtım yazısı satış ilanları forumda mvcut, iyi forumlar

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al