oyunfile
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Site facebookvideoindir.net 2 adet anahtar kelime hakkım var birisiyle anlasma yaptım büyük bir seo çalışması yaptıracağım aklımdaki kelimenin biri facebook video indir ( google 2. sayfadayim ) diğer kelime ne olmalı ?
Sitemin hitini çoğaltacak bi kelime arıyorum yardım edenlere tesekkürler.
Site iceriği : Facebookta'ki videoları botla cekiyor, indirme seçeneği sunuyor. Her türden video var site açılalı 2 hafta oldu günlük hit bugün 150 ye yaklaşır diye tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
renklervecizgiler.com
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
adwords anahtar kelime araçlarını kullan. Özellikle aranma hacimlerini toplu şekilde kelimeleri yazıp öğrenebilirsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Facebook video, facebook video indir bu kelimelerde başarılı olursan iyi hit alırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitende neyi sunacaksan onun Linkini al. Video izleteceksen Video izle bile alabilirsin. Bu senin içeriğinle alakalı. illa hit diyorsan facebook 1.5 milyar aranma hacmi var
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
oyunfile
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Şuan mobilim ama bende facebook video düsünüyorum.Önerileriniz icin tesekkürler konu güncel yeni önerileri bekliyorum.
Ek Olarak: Aklımda
Video indir Arama hacmi 110k
Video izle Arama hacmi 90 k
Facebook video ( mobilim pcye gectiğimde bakacağım veya bi arkadas bakıp söylerse iyi olur )
bu kelimelerden biri var sizce hangisi daha iyi sitem için ?
Bu arada hit 150 yi geçmis youtube kapanmasından dolayı arttı sanırım :) Olumlu olumsuz fikirleri bekliyorum teşekkürler.