-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
inşaat mühendisliği
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar seo konusunda biraz yeniyim ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
2 ay önce açmış olduğum bir sitem var ve makale sayım 15.
Bu tarz yeni sitelere hemen backlink almak doğru mudur? Yoksa yavaş yavaş başlamak da bir sakınca var mı? Atıyorum haftada bir tanıtım yazısı ile backlink sağlasam bi zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam ben bu tarz yeni sitelere buyuk paket alip yavas yavaş yapilmasindan yanayim. Muşterilerime bu sekilde yapiyorum atiyorum 2k backlinki 15 20 güne yayiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
inşaat mühendisliği
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2000 adet backlinki 20 günde mi veriyorsunuz? Hocam çok değil mi yaa yeni siteler için? Ben şu an 1 tanıtım yazısına bile korkarak yaklaşıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
kim olursa olsun, paketçilerden uzak dur ( TAVSİYE )
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Önce sosyal medya backlinkler alınmalı mesela tumblr paylaşımları, facebook, twitter, google+ vs vs
sonra forumlarda ve güzel yerlerde yazdırılan max 3 adet link çıkışı olan ve spama kaçmayacak şekilde tanıtım yazısını paylaşıp no-follow backlinkler alınmalı.
Sonrasında ücretle alanında 2 - 3 siteden max 3 link çıkışlı do-follow link alabilecegin tanıtım yazısı ve sağlam dizin sitelerinden eklemeler ile linkler alınır.
Sonrasında edu ve gov sitelerinden profil backlin + yorum backlink (aşırıya kaçmayacak şekilde)
alınır bu zamanda 2 ay veya 2.5 ay zaman geçer ve sitenin tabanı oluşturulur.
Bu işlemler yapıldıktan sonra tanıtım yazısıyla desteklenerek rahat rahat backlink alınır ve sosyal medyadan site desteklenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
kaliteli sizden daha iyi sitelerden tanıtım yazısı almaya çalışın. bir tarafdan da sosyal medya üzerinden çalışmalar yapın. ve en önemlisi hergün özgün ve güncel olun. ben şuan sadece düzenli olarak bu işlemi yapıyorum.
şu sitede, paket tarzı çalışma yapan çok insanla çalıştım. hiç birinden olumlu sonuç alamadım ve şundan da eminim ki çoğu insanda olumlu sonuç alamıyor.
bazen konulara giriyorum ve paket alan kişilere mesaj atıyorum. rica edip yaptırmış olduğu çalışma hakkında bilgi istiyorum. bu işlemi belkide yüzlerce insana mesaj atarak yapmışımdır. daha olumlu bir dönüş yapana denk gelmedim. paranızı kimseye kaptırmayın. ben kaptıra kaptıra anca aklımı başıma aldım :)
unutmayın kimse sizin sitenize sizin kadar değer vermez