-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam esnaftan para alırsın ilk olarak ve o sitenin seosunu kaliteli yaparsan PR 5-6 ya kadar çıkar ve Pr satışı yapabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Mobilyacıların olduğu bir bölgedeyseniz baya bir kazanç sağlayabilirsiniz örnek olarak..
mobilyam.tv gibi bir proje iyi gider :)
Develops everything always..
RealOne
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Firmaların hepsini katagorilere ayırırsınız öncelikle ücretsiz firmalar eklersiniz siteniz atıyorum çankaya halı yıkama kelimesinde 1. sayfalarda çıkmaya başladı arama motorlarında ve buna benzer diğer katagorilerde artık sitene firma eklemeyi ufak bi ücret karşılığında yaparsın atıyorum aylık 10 TL gibi.
Artık firmalar sitende birbirleriyle yarışmaya başlar katagoriler arasında vitrin ilanları öne çıkan ilanlar yaparsın bunlar siteye girenlere öncelikle gösterilir bunuda ek ücrete tabi tutarsın vitrin ilanı 10 tl fazla olur e öncelikli olmak için firmalar bunu satın almaya başlar buna benzer şeyler yaparak geliri arttırırsın
Tabiki bunu yapabilmek için kaliteli tasarım ve seo gerekir her arama motorunda çıkardığın sektörde kazancın gittikce artar.
RealOne
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Wordpress firma rehberi teması zibil gibi ya biraz araştırarak harika temalar bulursun. E tama m işte sen bulmuşsun yöntemi işte hem sitene eklersin sitene eklediin kişilerin reklamını broşürünü yaparsın.
Hatta şöyle bişey yaparsın sitene eklenen her firmaya kampanya açarsın atıyorum bütün sitedekileri teşvik ederek kampanya açarsın 2015 yılı takvimi yapılacak takvimde yer almak isteyen firmalarımız için katılımücreti şukarar her firmaya 1000 adet takvim gönderilecektir takvimin içerisinde kendi firmasıyla birlikte diğer firmaların reklamıda yer alacak her gönderdiğin firma 1000 adet takvimi müşterilerine dağatıp bütün firmaların reklamı herkesin eline ulaşmış olacak gibi. çokmu saçmaladım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam, sana tavsiyem bir dizin sitesi aç.
İlk bir kaç zaman üyelikleri ücretsiz yap. Daha sonra site trafiğin artınca üyeliği ücretli yaparsın. Piyasada çok sağlam dizin temaları var hocam, bir daha göz at derim.
BlogDoktoru.com