-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Arkadaşlar selam,
Ben şuan 0 dan sadece ( html dosyaları alıntı şeklilde ) kendime e-ticaret sitesi yapıyorum araştıra araştıra video izleye izleye şuan yaırısındayım.
Kullanıcı girişleri ürün satışı üyeler sepet kredi kartı entegrasyonundan tutun bir çok indirimler v.b dahi bir çok işleve sahip sizce ben şuan ortanın biraz altında php biliyorum. Sizce bu şekilde e ticaret sitesini bitirdiğimde php öğrenmeyi yine orta seviyenin üstüne çıkarmış olur muyum yoksa 1 proje yetmez 10 15 proje yazman gerekir orta seviyenin biraz üstünde öğrenmen için mi diyorsunuz bilgili biri yardımcı olabilir mi teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam orta seviye tabiri tam doğru olmaz. Proje bittikten sonra kendinize şunu sorun bu proje bana neler kattı ve benzer projelerde bana ne yararı olacak.
Zaten e-ticaret sitesi kodlamak bana göre maharet isteyen bir iştir. Bu sistemi yazdıktan sonra baya yol almış olacaksınız kendinize güveniniz gelecek ama hiç bir zaman orta seviyeye ulaşamayacaksınız çünkü php de her gün yeni şeyler öğrenecek ve bunun bir sonunun olmadığı için seviye belirleyemeyeceksiniz :)
Yinede baya yol kat etmiş olacaksınız :)
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
E yazılım da bir şeyler ortaya dökerek öğreniliyor canım :) bence bitirince bir yazılımcı olacaksınız. Orta seviyenin üstüne çıkarsınız elbette.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Projenin sonunda onu inceleyin eğer kendinize şöyle diyebiliyorsanız :"Ulan şurayı yapmak için çok araştırma yaptım ama sonunda başardım" bunu bir kaç defa söylüyorsanız o proje size bir şeyler katmıştır :D
Fizello - Inspired by Colors