Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Yıllardır internet sektörünün içindeyim, (21 yaşındayım) fakat kazandığım para 500 TL'yi geçmemiştir ki bu da kişisel alanım sayesinde (Grafik tasarım).
Üniversite öğrencisiyim maksimum 1,500 TL harcayabilirim bir site için. Nasıl bir site açsam da bu parayı yatırsam, veya değerlendirebileceğim başka bir alan var mı?
İncir gibi ticaret sistemlerini araştırdım fakat pek olumlu bulamadım kendimce. Sizden öneri almak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Uzun bir aradan sonra tekrar film sitesi sektörüne girdim acil paraya ihtiyacım olduğundan dolayı. Yine en kolay hitlenip en çok kazandıran sektördür film sitesi. Biraz riskli sayılabilir ancak bu sefer üst düzey önlemler aldık:D
Eğer kısa sürede çok getiri istiyorsanız film sitesi işi birebirdir. Ben emek veririm derseniz de oyun sitesi tavsiye ederim. Bunun haricinde e-ticaret olarak aliexpress üzerinden iphone kılıf, kablo, şarj aleti vs getirerek Türkiye'de satabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam madenciliği araştırmanızı öneririm 2-3 kat para geri döndürüyor size ilk başta paranızı fazla vermezsiniz
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
indirme sitesi açıp kazanbilirsin indirme başına kazanırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
hangi bölümü okuyorsun? ilgi alanların nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ekonomist
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
tamam işte aç bir turizm sitesi bildiklerini gezdiklerini anlat yerleri keşfet turizm siteleri oldukça revaçta. yaz kış iş görür. blogunda yaz karar bir süre sonra faydasını görürsün. çok özgün ve çalışkan olmalısın rakabet yüksek çünkü tur şirketlerinden fırsat kalmıor.
ya da sizin bölümdekiler için forum oluştur takılın kendi kendinze zamanlar oturur rayına hem o kadar para ile deil yarısına bile en kralını kurarsın.