-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
hocam bi parayla fakire yardım et sadakan fitren olsun gazası belası çıktın tamamen helale binsin paran daha sonra benden tavsiye internet üzerine yapma yatırımını getirisi çok zor ve uğras olur iyi bir dükkan açabilirsin pc malzemesi yada cafe
5 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
host ve domain işine gir derim.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şunu söyleyebilirm ki eğer e-ticaret işine gireceksen farklı olacaksın. Her şeyde farklı olacaksın.
Artık herkes herşeyi yapıyor, aralarından sıyrılmanın yolu farklı olmak ve özverili çalışmak.
Bu arada CD dükkanı işine hiç girme, emin ol uğraştığına pişman olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
#Web , #Google , #Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşa yüklenmenin alemi yok akıl akıldan üstündür en nihayetinde fakat, bana soracak olursan 2-3 tane hitli blog al 2-3 tanede makaleci yardır yardır gitsin 1.000 € na bunu halledebilirsin 2-3 aya paranı geri alır dahasında kazancını katlarsın, adsense vs. 9.000€ ' da yatır vadeye kalsın zaman kötü lazım olur :)
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Yüksek para var ne yapayım sorusuna hemen parlayan sende o para ne gezer veya biz fakiriz 10 liranın peşindeyiz tarzı arkadaşlar sizleri seviyorum :)
Benim fikrim arkadaşlardan biraz daha farklı olacak , reklam şirketini kur , düzgün bir ekiple spamı , sahte tıkı önleyebilirsen ve kimsenin hakkını yemeden düzgün sayıp parayı zamanında ödersen gerçekten Türkiyede tek olursun. Piyasanın en büyük açığı bu yoksa 3 editör bul hitli blog al değil BENCE piyasanın eksiği reklam.
4 kişi bu mesajı beğendi.