ahmetcem96 adlı üyeden alıntı
bir blog + YAZAR + adsense + Seo
Blog olarak her taraf blog kaynıyor. Hangi konuya daha cok seviyor isen o tur blog derim ben :)
Aslında ilgimi çeken her şeyi seviyorum, SEO konusundaki düşüncenizi destekliyorum. Bu kafamdakilerin oturmasını sağlayan bir yorum oldu. Sağıolun.
Ek Olarak:
Bununla ilgili bilginiz varsa, yani bu işin nasıl ilerlediği, nasıl döndüğü ile ilgili...
PM atabilir misiniz rica etsem? :)
Ek Olarak:
ermaneray adlı üyeden alıntı
genelde bu tarz konuları görünce gülüyorum şu kadar param var yok o yok bu diye yazıyorlar sonra bakıyorsun hava gazı örnekleri çok forumda ama sende o negatif elektriği almadım şahsen kardeşim
valla en iyi neyi bilirsin neye yatkınsın neyden keyif alırsın onu bilmek lazım malum başlayıp sıkılmak var bu işin sonunda birde hemen para kazanmak anca youtubeden olur oda çok meşakatli iş
Yazmayı ve edebiyatı seviyorum ve bu ikiliden keyif alıyorum. Sıkılmam gibi bir şeyin söz konusu olacağını sanmıyorum çünkü bu benim için bir hobi olmayacak, hakkımda böyle düşündüğünüz içinde ayrıca teşekkür ederim.
Youtube'ye yönelmek istemiyorum, sürekliliği yok gibi geliyor bana.
Ek Olarak:
mFurkan adlı üyeden alıntı
Şuan için aklımda herhangi bir fikir yok (olsa zaten kendim yapıcam) ancak konuyu takip etmek istiyorum. Mesajım bulunsun.
Umarım ikimiz içinde iyi tavsiyelerde bulunulur o zaman hocam :)