-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / K
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba azonce 112acil.org domainini aldım bu domain ile neler yapılabilir yada bu domain üzerine nasıl bir site kurmaliyim fikirleriniz benim icin önemli fikirlerinizi beklemedeyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kamu Spotu gibi bilgi verici, bilinçlendirici, bilgilendirici bir sistem kurulsa aslında. Günlük yaşantıda yapılan yanlışlara değinilse örneğin; Ambulansa yol vermemek, ilk yardım bilgisizliği gibi gibi. Kim ne kadar ilgi gösterir ne kadar işe yarar bilmem sadece fikir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
112 Acil, Ambulanslar falan ile ilgili bir site yapın hocam bence :)
Hocam projeye yönelik domain alınmalı, domaine göre proje olmamalı bence. Zaten 112Acil.ORG domaini ile pek alternatifli bir şey olacağını sanmıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İlk yardım bilgisi kısıtlı bir halkımız olduğundan bu eksiği kapatacak makale veya eğitici videolar hazırlanabilir. Tabii kritik bir konu olduğundan bu işi bilen insanların yapması gerekecektir.
Sendika, özlük hakları, tazminat, iş kazaları, hukuki durumlar, siyasal haklar, maaş zamları, kpss atamaları, yerleştirme puanları, becayiş gibi konuları içeren geniş bir yelpazesi var.
Siteyi projelendirmek isterseniz iş ilanları da alabilirsiniz. Bu konuda eksik boldur. Forum kurarak katılımı arttırabilirsiniz.
Daha teknik bilgilere yer vermek isterseniz ÇİLYAD, İLYAD gibi konuları da ele alabilirsiniz.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Ne yapmayı planlayarak aldınız ? Sonuçta almaya karar verdiyseniz bir amacınız olmalı, değil mi ? Diğer uzantılarında ne tarz projeler var ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
TurkaWeb
Bilmediğim Birşey Söyle
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
akla bu domainle ilgili pekde bir şey gelmiyor ama diğer arkadaşlar gibi 112 acil ile ilgili bir site olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sağlık konuları ile 112 ambulans konularını karıştırın bence :)
Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Attler hakkında bilgi verilebilir, ambulans videoları, trafik kazası haberleri ambulanslarımız iş başında gibi, üyelik açılıp attleri bu site üstünde toplayabilirsiniz biraz uğraştırıcı bir iş olabilir bu arada ambulansta aselsan telsizi mevcut mu ? Ambulanslar dorser mi ems mi ?