-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba Arkadaşlar , benim bir arkadaşım var 17 yaşında Banka Kartı Almak istiyor velisi ile veya tek banka hesabı acabilirmi acabilirse hangi bankadan ve aidat ne kadar ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkurler...
+ Sorumun cevabını aldım , yardım edenlere teşekkur ederim herkese iyi forumlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Sizin konunuz biraz doktora gidip bir arkadaşımın şöyle bir sorunu var ne önerirsiniz demek gibi olmuş. Ama orada arkadaşım diyen kişi genelde kendisi için diyordur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam Yapı Kredi'de öğrenci hesabı açabilirsiniz, hiç bir ücret falan yok ben kendim kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
a
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam iş bankası ilk imza hesabı açtırın kesinlikle çok kullanışlı.
Velinizle gidiyosunuz o sadece bir tane imza atıp geçiyor.Hesap tamamen sizin adınıza oluyor.
Aylık ücreti vs yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Ayrıca telefonlardaki uygulaması sayesinde baya kullanışlı.
Ayrıca banka kartını iş bankasını arayıp kredi kartı gibi de kullanman için açıtrabilirsin.Ama 18 yasına gelince git hesabı değiştir yoksa aylık para kesiyolar :D benim başıma geldi şimdiden uyarıyım.
Eğer herhangi bir sorun olursa PM yolla yardımcı olurum 1-2 yıl kullandım :)
xFeyz
creative solutions
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
developer
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
tabi ki de açılabiliyor. fakat, 18 yaş altında ya ailesinden birisinin alt hesabı, ya da öğrenci hesabı açılabilir. ziraatten vadesiz mevduat hesabı kullanmıştım zamanında. veli şart.
Ek Olarak: not: işlem ücretleri kesiliyor olması lazım. atıyorum 20tl hesabınıza yatınca, 18tl olarak alıyordunuz o tarz bi şeyler. hangi bankada daha az ise onunla çalışın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EFSANE! | omerbeyoglu.me