Hocam merhabalar ( biraz dobra bir eleştiri olacak ... ) öncelikle rakip siteniz ve sizin siteniz arasında uçurum var. Siz türkiyede 99 binlerdeyken malum site dünya sıralamasında 123 bin. Rakibinizin 100 e yakın backlinki dünya sıralamasında ilk 1000 olan siteler ki toplamı 2700. Yorumlarımı lütfen yanlış anlamayın ama sizin sitenizde oldukça sıradan yıllar öncesinde yapılan klasik şirket sitesi , 23 tane backlinkiniz var. Siz google olsanız kimi ilk sırada listelersiniz acaba best brands kelimesinde ! > en iyi marka anlamına gelen gelimeyi ki ingilizce olarak sizin com.tr alan adınızla ve türkçe içeriklerinizle gelmeniz çok kaliteli bir çalışma gerektirir. benimde seo firmam var bende bu işi yapıyorum , yanlıs anlamayında bu kadar neden varken sizin neden 1. sırada değilim diye sormanız bile hata bence. iyi çalışmalar
@yusufocak buyrun hocam sizin tezinizin çürük olduğunu göstemek için cevap yazmak istedim. Şuan konuda geçen kelimede 20 yıllık bir domaini, 10 aylık site ile önüne geçmiş bulunmaktayım sizide bilgilendirmek istedim demekki sizin bildiğiniz gibi değilmiş olay :)