-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
elektirik mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar yeni bir site açma konusunda araştırmalar yapıyordum rekabeti düşük aranması yüksek bir kategori buldum ve yerel hiç bir rakip site yok kimse kurmamış o alanda yabancı türkçede hizmet veren 2 site var bir tanesi wikipadia ki onların her alanda açıklamaları mevcut ve kurulucak site içeriğinde yapılan aylık arama 2milyondan fazla konu hakkında beyin fırtınası yapcak profesyonel yorum yapcak arkadaşlarla tartışmak isterim ve ciddi birileri varsa birlikte yürütebiliriz projeleşirse konu tek kişinin başedebileceği bir konu değil
ek olarak dünya geleninde o kategoride bulunan web siteleri alexada dünya sıralamasında ilk 5k 'da
not: net bir karar verene kadar konuyu söylemiycem anlayışınız için teşekürederim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İstediğiniz şey nedir, keşke ondan da bahsetseydiniz. Beklentiyi çok fazla arttırmışsınız, herkes bu projede yer almak isteyecektir ama sizin için kriter nedir, ondan da bahsetmemişsiniz.
akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Böyle bir projeden başarı elde edilebileceğini düşünüyorsan, kimseyi işine ortak etme. Tecrübeyle sabittir, ortaklık 3 gün sonra pert olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
internet aleminde herkes ilk başlarken bir hevesle girer projeye ortaklıkta büyük bir mutluluk aradan 3 - 4 gün geçer bi bakarsın kimse kalmamış etrafında
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
elektirik mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekürederim yorumlarınız için uygun bir domainde buldum konu ile ilgili ancak kafa takılan bir konusu var bazı içerik kelimelerini adworsde taradığımda önerilen teklif kısmında - işareti çıkıyor teklif yok aceba adsense uygun içerikler değil mi
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bir noktayı sakın unutmayın, google siteleri alanadlarına göre sıralamıyor. içeriklerine göre sıralıyor. örneğin haber kelimesi. benim alanadımdada haber kelimesi geçiyor ama sıralamada ilk 500 de bile değil. mesela zeytinyağlı turta gibi özel bir şeyin 1 milyon aranması var ve hiç site açılmamışşsa iyi. yinede bencede ortaksız başlayın,büyük paralar harcamadan deneme yapın. nice internet sitesi bi hevesle kurulup kapanıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
elektirik mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şuan için bende ufak bir host domain uygun bi tema tek başıma başlamayı planlıyorum sizin tavsiyeleriniz üzerine domanin adı zaten google aranmalarında pek fazla bir yere sahip değil önemli olan içeriğin aranmalarda üst sıralarda yer alması , konuyu takip edenler varsa gelişmeleri burdan yazcam
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yıllardır hobi olarak bulunduğum internet sektöründe; bir amacımın olması kanaatindeyim.
Projeye emek vermek istiyorum!