-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhabalar arkadaşlar
3 ay önce bir otomobil ilan sitesi açtım. Şu an hit 20- 50 arası değişiyor 10 Google hit i var.
Şu ana kadar 90 üye ve 28 ilan oldu.
Facebook sayfası 950 beğeni, Facebook grubunda da 14 bin kişi oldu.
Sizce bu Göstergeler gelecek Vaad ediyor mu?
Hiç bir seo çalışması yapmadım. Host ile ilgili sorunlar yaşadım bu süreçte, özellikle Aktivasyon mailinin spama düşmesi, mandrill kullanarak bu sorunu kısmın çözdüm yakında.
Fikirlerinizi alabilir miyim, neler yapmalıyım , ve ya bişeyler yapmaya değer mi?
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
Berkege
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker & Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence tutar ama seo çalışması yap
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Acaba blog eklesem faydasını görür müyüm?
Bloğu eklersem subdomian olarak mı (blog.siteadı.com) şeklinde, yoksa (siteadı.com/blog ) şeklinde yapmam daha faydalı olur.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
ndrctnts
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%25)
bence tepkiler gayet iyi seo işlemi yaparsan emin ol daha iyi olacaktır. Tabiki bizim halkımız akılda kalıcı domaine alışıktır domaininiz de bu şekildeyse geleceği parlak görünüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
turizm
-
Ad Soyad
S** I**
-
-
-
Ticaret
19, (%89)
sahibinden.com dan ilanları al kendi sitene ekle son 24 saat ilanlarını alsan bile farkeder.site dolu gözüksün.Resim ekleme sahibindenden aldığın ilanlara etiketlerle keywordslerle iyi hale gelecektir.İlan başlıklarını arama sonuçlarında çıkmasını istediğin gibi düzenle.Çok vakit kaybedersin yoksa 28 ilan cok cok az
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bende ilan sitesi açmayı düşünüyorum hangi scripti kurmalı ne gibi yol izlenmeli?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam ben aydın Web yazılım Dan aldım scripti, üzerinde düzenlemeler yaptım. Tavsiye etmiyorum ama, script fena olmasada ilgi alaka çok zayıf
Ek Olarak:
sismailoglu adlı üyeden alıntı
sahibinden.com dan ilanları al kendi sitene ekle son 24 saat ilanlarını alsan bile farkeder.site dolu gözüksün.Resim ekleme sahibindenden aldığın ilanlara etiketlerle keywordslerle iyi hale gelecektir.İlan başlıklarını arama sonuçlarında çıkmasını istediğin gibi düzenle.Çok vakit kaybedersin yoksa 28 ilan cok cok az
Sahibinden com Dan değilde Facebook grubundakileri koymayı düşündüm bir ara, ama site zaten boş görünmüyor sadece bir kıyaslama ortamı olmuyor. Birde herşey doğal yollardan olsun istedim.