-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Selamun aleyküm bir beyin fırtınası yapalım.
Öncelikle 30 ayrı web blog var bunlar ;
com.
net
org
.tr
domainleri olduğunu düşünün.
Sizinde bir web siteniz var ve oldukça rekabetli bir alanda yarışacaksınız.
Siz olsanız ne yaparsınız?
1. her blog adresine 30 dan fazla yazı girerim hepsine anahtar kelimeden çıkış verip siteme yönlendiririm..
30*30 = 900 makale olduğunu düşünün.
2. bloglara özgü yazılar verip footer veya sağ,sol banerlardan reklam çıkışı vermek.
3 sizin fikriniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
benim üzerinde çalıştığım sistem whois kayıtlarının gizleyerek veya başka isimler altında alıp her bir site için ayrı bir ip üzerinden bir biri ile hiç bir bağlantı olmayacak şekilde başlangıcı yapıp her ay düzenli olarak sitelerin güncel tutulması her yazıda bir link yerine 10 yazı da bir ana siteye link alınmasını her sitede banner reklam yerine 4 site de bir banner reklam ile yoluma devam ediyorum çok nadir dışardan yabancı backlink alıyorum. Forum tanıtım firma rehberi tanıtımları vs. yapıyorum. Bu benim çalışmam hocam uğraşınca güzel sonuçlar alırsın tabi rekabet önemli faktör rekabetiniz ne kadar yüksek ise gider ve iş o kadar artıyor benim sektörüm çok çok yüksek rekabete sahip olmasa da yine de rekabeti iyi derece de olup ana anahtar kelimeler yerine ürün modeline göre aramalar da kafa da yer alıyorum çok şükür. Ana kelimeler den gelicek müşteriyi pek sevmiyorum :) ne alacağını bilmiyorum çünkü :)
Saygılarımla,
1 kişi bu mesajı beğendi.
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
10 Yeterli bu iş için diye düşünüyorum diğer türlü farklı ipler yıllık, reg fiyatı çok fazla gelir makale fiyatları, iş gücü eklenince insan delirir
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Sektör çok rekabetli ise, 30 blogumun hiç birini paravan niyetine kullanmam ve her birine yazıları özenle girerim. Birbirine reklam çıkmadan önce arama sonuçlarındaki tüm sıralamayı kapmaya odaklanırım :D
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Makaleler hazir. Aslinda burada onemli olan bu bloglar ile kendi sitenizi nasil yukseltmeye gecireceginiz.
Her yazida link alinirsa sitenize blog ve destekleyici domainler link almak blogkari link coplugune dondure bilir mi ?
Yoksa bloglara yazilari girer footer a kendi sitemin linkini eklerim farkli yollar olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
çoban
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
30 siteye gerek yok 8 tanesine ilk sayfada çıkacak şekilde yazı ekler sonra o konu ile ilgili bütün hitleri 8 sitemde toplarım. Sonra hepsine google reklamı vs eklerim.
Konu hitli ise en mantıklısı bu
GAZİANTEP