ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çine gidin elektronik eşya getirin toptan mağazalara verin. Alacağınız malların maliyeti birim başına 2-3 tl geçmesin. Ayda bir gidin ve Anadolu şehirlerinde satın. Yarısı batsa bile 40 bin 100 bin olur.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Ben uğraşırım diyorsan eğer, otomobil ilan sitelerinde dolaş. Acil ihtiyaçlarından ötürü piyasa fiyatının çok çok altında olan 3-4 tane arabayı topla ve kendin satılığa çıkar. Bu fikri sana öneriyorum çünkü ben de böyle yapıyorum. Ben Antalya'da esnafım, üniversite içerisinde çiğköfte dükkanım var. Her pazar günleri satış için araçların toplandığı otomobil pazarı hemen 500 metre üst caddemde. Bir yandan da sahibinden, tasit, ve arabam.com sitelerinde acil ihtiyaçtan olan araçları gözüme kestirerek alt segment araçları alıyorum.
Atıyorum bir tane fiat uno buluyorum piyasası 9-10 bin lira olan bir araç ve kişinin hemen paraya ihtiyacı olduğu için 7 bin liraya alıyorum. Pazar günleri aracı dediğim otomobil pazarına çıkarıyorum. Yine piyasanın bin lira altında vererek hem aracın çabuk satılmasını sağlıyorum hem de kendi kârımı elde ediyorum. Ama ben bunu kendi işimin yanında meslek edindim ve ciddi bir getiri sağlıyorum. Sen bu süreçte paranı böyle değerlendirebilirsin ve unutma ki risksiz olan tek şey, paranı yastığın altında bekletmektir. Kârı hiç olmaz, zararı da olmaz ama çalınabilir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
BT1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
1** 1**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Bir fikrin yoksa başkasının ipiyle kuyuya inme derim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
etic adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Risksiz iş olmayacağını biz de biliyoruz. Kastettiğim bu arkadaşın verdiği örnekteki gibi bir yatırım..
peki devlet tahvili nereden alınıyor?
alırsak istediğimiz zaman bozdurabiliyor muyuz? para kesiliyor mu?
Bankalar aracılığı ile alıyorsunuz vadesinden önce alamazsınız vadeyi belirler ona göre yatırımınızı yaparsınız.
www.fikirbuldum.net İş Fikirleri,Hediye Fikirleri,Bayilik Veren Firmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Iphone 6 s çıkıyor, 10 tane alın 2 ay sonra apple zam yapıyor, tanesini 100tl karla geri satarsınız :)