-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Burdan gelecek önerilere uyma bence biri çiğköfteci demiş diğeri gel sitemi satayım demiş :ddd
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Domain satın alın hocam. Kesinlike kısa vadede değil ancak uzun vadede verdiklerinizi katıyla alırsınız. Hatta yerinizde olsam 50 bin liranın 10 bin lirasıyla güzel bir domain işi yapardım. Türkiye'de kaydetmeyin yurt dışında premium domain kovalayın ingilizcenizde gerçekten iyiyse felaket para dönüyor. Ayda 3000$ kazanan insanlar var bu işte biraz araştırın kafanıza yatmazssa yapmazsınız (: Fikir olarak söylüyorum umarım paranızı güzel yerlerde değerlendirirsiniz hayırlısıyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Mobil oyun çıkart. Pinterest site kurdur profesyonel kişilere fakat tavsiyem 3-5 kaliteli mobil oyun çıkartıp tamamen reklamına yüklenmeniz gerekir. Çünkü ne kadar çok reklam ilerleyen zamanlarda o kadar çok para demektir. Mobile yönelin :)
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Amazon FBA kurslarından yararlanip, güzel stratejilerle başlangıç yapıp ilerleyebilirsiniz. Sanırım şuanda en mantiklisi amazon olacaktır düşünüyorum(şahsi görüşüm bu yönde). Tabi %100 karlı mı garantili mi diye sorarsanız. Hiç bir özel sektörün buzamana kadar garantili olduğunu duydunuz mu? Hayır. Zaten doğru adımların nasıl yapılabildiğini kursta size detaylı anlatıyorlar.