-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ozgun ve orjinal icerik ile etiketlemeler dahil olmak uzere gece gunduz calissaniz dahi 1.250.000 index mumkun degil; bu yuzden gorunen rakamlar organik olmadigi icin cok bir ifadesi yok gibi gorunuyor.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
YazTurkiye adlı üyeden alıntı
Sizi çok iyi anlıyorum ama beni istatistik olarak alexa nin organiktir olarak panelde yazması ilgilendiriyor.
Teşekkürler yorum için , konu dışına çıkmazsak sevinirim.
Konu başlığı:6 Ayda Alexa 53.103 / TR 2.392 (
Öneri ve Fikir )
Goruslerimi belirttim. Eger sosyal olarak insanlarin katıldığı bir platform olsaydi (pinterest vb) evet cok iyi diyebilirdim aktiflik açısından. Ama gecici bir faaliyet oldugu icin değeri yok diye düşünüyorum.
Eger bu istatistikler üzerine ozgun calismalar ile devam ederseniz harika olur ancak geçici sayilardan ziyade kalite ve icerik ozgunlugu wm kitlesi olarak hepimizin ilkin onceligi oldugunu dusunuyorum.
Tesekkurler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Sporland
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eski sitem alexa 1.700 tr , 7 aylık. Demekki sizinki de hızlı büyüyenlerden @drcag.
Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
45 Gunde Alexa
Global : 39k
Tr: 1200
Guzel forum tanitimlari kaliteli bloglarda makale seo dostu tema gerisi bos. Bide alexa pekte kayda alinacak bir kavram degil artik google pek onemsemiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Alexayı artık bir kriter olmaktan çıkartın. moz.com ahrefs.com gibi sitelerden hiçbir farkı kalmadı artık alexanın. İlk zamanlar sitelerin sıralamasını yapan webmaster dostu güzel bir siteydi ama artık işi tamamen paraya dökmüş olan ver parayı yükselteyim sıralamanı diyen bir sistem. ahrefs inde moz.com unda aynen alexa gibi ve google paferank gibi sistemleri mevcut ve daha bir çok seo aracının bu çeşit puanlama sistemleri var hangi birini baz alacaksınız?
Bu arada bu saydıklarımın hepsini ücretli olarak kullanıyorum tecrübeyle sabittir hepsi. Yeni sitelere başta yüksek sıralama verir alexa daha sonradan sıralamayı düşürür bunuda unutmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.