Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu üyeliği şayet para ile forumdan aldıysanız, siz bu forumu düşündüyseniz bence forumda sizi düşmeli bir ufak laptop gibi bir şey hediye etmeli.
Eğer üyeliği çekilişten çıktıysa o zaman sen bir şekilde almalısın
1 kişi bu mesajı beğendi.
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Forumdami bilemiyorum ama forumda olabilir Facebook grubtan birisi ama anlıyor bence forumdan olabilir kendisinden Allah bin razı olsn
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
200 liralık leptopun sıkıntısı yoksa, yazındandan anlaşılıyor güzel makale yazarı olursun, sonrasında kendini geliştirirsin. Bence önce o leptopu alabiliyorsan al, sonrasında makale yazarı ol sonrasın su gibi akıp gelicektir, tekrar başarılar dilerim
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sağolun makale anlamıyorum lisede bıraktım hiç yazdırmadılar okulda falan :) laptop alırsam zaten herşeyi yapacağıma eminim
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Kardeşim şu an zaten çalışıyorsun 1 ay foruma girme ek mesai yapmaya çalış bir şekilde çalıştıgın yerden borç yada çevrenden bulmaya çalış bilgisayarını al yada en basitinden her semtte vardrı yada bir magazadan taksitle rahatlıkla alırsın 700tl ye sıfır bilgisayar bende bu işleri seviyorum ögrenmeye çalışıyorum sabah 7de kalkıp işe gidiyorum aksamları mesaiye kalıyorum 11 12 gibi garanti %90 sarkıtmadan devamlı bilgisayar başına geçerim ilgi alanlarımı kontrol eder sonrasnda foruma göz gezdirir ardındanda kendimi geliştirmek için cabalarım buda 3 5 gibi sabah oluncaya kadar sürüyor. Pratik yapmadanda başarılı olmak zor ne yazıkki
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Abi zaten sabah 8 aksam 11 bazen 10 oldu saatler daha ne çalışayım imalatdayım :) arada giriyom foruma dolaşıyorum ama borç meselesinde zor o iş yaş 16 200 TL çıkmaz ki çocuklardan Allah büyüktür abi
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Tercih ve karar senin yapacak birşey yok 12 yaşımdan beri çalışıyorum ömrümde adam akıllı 1 hafta yıllık izin yaptım onuda aldıgım bir iş ile geçirdim paraya çevirdim izinli gününü çalışarak para toplaya bilirsin yoksa yapacak birşey yok hayatın gerçekleri bu ne yazıkki ben bu şekilde yapıyorum
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
Setrazor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Allah kolaylık versin,bende 4 senedir bu ışteyim çok zor abi biliyorum Allah yardım etsin banada sanada