Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
10K TL'nin faizi ne olacak ki, ya da altın alsa ne kadar alabilecek. Bence ufaktan web sitelerine yatırım yap. Her ay 1000TL ayırarak niche siteler ile adsense üzerinden para kazanmaya çalış. Bu işi yapanlar var, araştırmanızı tavsiye ederim.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
Gurkaann
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Benim kişisel görüşümde belli bir noktaya gelmiş ve azda olsa gelir getiren bir siteyi uygun fiyata satın almanız ve bu siteyi geliştirmeniz yönünde.Zaten birçok webmaster; sitelerini hiç harcama yapmadan yada çok az para harcıyarak belli bir noktaya getirmeye çalışıyor.Aldığınız siteye seo yaptırıp birazda temasına v.s para harcarsanız sanırım çoğu webmasterın sitesinden daha etkili bir siteye kavuşursun.Bütün bunlar içinde tahminen 2k, 3k arası bir bütçe yeticektir.
Ayrıca 5, 6 yıl içinde insanların alışverişlerinin çoğunu internetten yapacağı yönünde haberler çıkıyor belki ileriye dönük bir e-ticaret siteside size uygun olabilir.Tabiki yaptığınız yatırımın geri dönüşünü şimdiden bilmek mümkün değil.
wtu
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tersine mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben piyasada çok yeniyim ancak gerçekten ilgilenildiği zaman güzel paralar kazanılabildiğini biliyorum. arkadaşların düşüncelerinde neden bu kadar karamsar olduklarını anlamadım
Düşünceniz yaptığınız işte sektörde 1 NUMARA olmaksa asla vazgeçmeyin derim internette reklam gelirleriyle çok ciddi miktarlarda nakit kazananlar var eğer kazanmasalardı onlarda bu işi bırakırdı
Tabi bu benim şahsi düşüncem :)
ctis
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Internet cok riskli bir yatirimdir, hele ki yeterli bilginiz yoksa bile bile lades olmaniz muhtemeldir.