-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba;
Açık ve uzun yazdığınız için katkı sağlamak istedim. Bu kısmıyla bile heyecan verici duruyor. Ben de benzer bir süreç yaşamıştım; gezi blogu açacaktık ve eskiye dönük kişisel yazılarımızı yazarak sürece başladık; ancak bu felaket uzun süren bir işti ve biz de iddialı yayına girebilmek için tüm şehirlerin rehberlerini bitirmek istiyorduk. ( O gün için 34 ülkede; 200+ destinasyon)
Yaz yaz yaz bitmiyor; biz de boş içerikle girmek istemiyoruz "Yakında" kavramını iyi kullandığımızı düşünüyorum. 4 aylık bir süre sonunda hazırdık; önce sosyal medya hesaplarımızı açtık; site ana sayfası "Sadece yakında yazan bir counter olan (10 gün) one page ile yayına başladık ve sosyal medyadan duyurduk, böylece biraz da ilgi çekti. Ancak ilk gelen trafikler boşa gitti mi tartışılır.
Counter sonunda o gün için 21 ülkenin yayını hazırdı ve girdik. Diğer ülkelerin de kategorilerini ekledik ama hepsinin başında yakında ikonu vardı ve ya tıklanamıyor ya da sadece "yakında eklenecek yerler" gibi jenerik bir sayfaya gidiyordu.
Heyecanınızı anlıyorum, ben de asla tam hazır olmadan yayına girmeme taraftarıyım ama doyurucu içerik var ve sadece "tam istediğiniz seviyeye gelmemiş"se, geldiği seviye kadarıyla etkileşime girebilirsiniz.
Üstelik bu ileride indexleme hızınıza, SEO değerlerinize, reklam ilişkilerinize v.s. de katkı sağlar.
* Bu arada 4 yılı geçti, hâlâ "yakında" kategorisinde birkaç yerimiz kaldı :) Ama bu bizim içerikle ilgili bir şey.