-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Google News başvurusu yaptınız mı? Google News'e sitenizi kaydettirmeye çalışın. Temanız haber teması gibi durmuyor, bundan siz de bahsetmişsiniz. Site hızı konusunda bir yavaşlık hissetmedim, açılış hızı iyi. Bir başvuru yapın, umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Endüstri müh.
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam bir kaç tema kullandım bunu 2 gün önce geçtimde :) bizim ortaklar sebebiyle bloggerda kaldık hala ama bakalım :)
bilimdili/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
- İçerik olarak kelime de siteniz yetersiz kalmış durumda, +250 kelimelik özgün makaleler girmeye çalışın yoksa "Yetersiz İçerik" uyarısı alırsınız.
- Üst kısımdaki tarih İngilizce Türkçe'ye çevirmenizde avantaj var.
- Üst kısımdaki "Mefkure Gazetesi - Kıbrıs Türklüğünün Sesi" yazısı yerine güzel bir logo koyulması avantaj sağlar.
- Sitenizin hızı GtMetrix üzerinden %55'e %57 oldukça kötü durumda, bunun iyileştirilmesinde fayda var.
- Alt kısımlardaki Widgetlar biraz daha düzenlenip birbirleriyle alakalı bir hale gelebilir. (Kullanıcıların etiketleri tıkladığını ve ya tıklayacağını düşünmüyorum)
- Gene alt kısımda yazan" Created By SoraTemplates & MyBloggerThemes" yazının değiştirilip,
© 2017 site adı, Tüm hakları saklıdır yazısı ile değiştirilmesini öneririrm.
- Anasayfada üst kısımda yer alan 4 haber aşağıda da tekrar ediyor bunun düzenlenmesi lazım. (Okuyucuların sayfanızda kalması için Ana Sayfada olabildiğince çeşitli haber görmesi gerekmektedir)
Benim gözlemlerim bunlardır hem genel hem adsense için, iyi çalışmalar dilerim..
1 kişi bu mesajı beğendi.